Alte produse protectia muncii 

Conține 11 produse.
Se afişează 1-11 din 11 articole
Se afişează 1-11 din 11 articole
Alte produse protectia muncii

Articole de protectie pentru industria alimentara

Pe langa uniformele si incaltamintea de protectie a muncii, va propunem si alte produse de protectie cum ar fi: ochelari de protectie, manusi de protectie, antifoane pentru urechi si multe altele.
Folosite in special in industria alimentara, produsele prezentate in aceasta categorie, vin in completarea uniformelor de lucru, asigurand protectia completa.
Produsele pentru protectia muncii se vand sub marca Missena, au o calitate foarte buna si preturi mici.

Special pentru utilizarea in industria alimentara, va propunem o gama larga de produse de unica folosinta, echipamente de protectie si uniforme de lucru, marca Missena.

Produsele de unica folosinta pentru industria alimentara contribuie la pastrarea igienei si previn contaminarea. In magazinul nostru online gasiti produse care sa acopere toate nevoile: manusi de unica folosinta din vinil, latex, nitril sau polietilena, halate de protectie din polietilena sau material netesut, sorturi de unica folosinta din polietilena, acoperitori pentru maneci, bonete de unica folosinta, masti de unica folosinta, sapun antibacterian, lavete profesionale care dezinfecteaza diverse suprafete sau absorb si sterg murdaria.

Uniformele de lucru pentru industria alimentara sunt confectionate in ateliere noastre si au calitate superioara si un pret foarte bun. In gama de uniforme de lucru pentru industria alimentara se gasesc: sorturi cu sau fara pieptar, diverse masuri si culori, halate de bucatar, halate din polar, veste groase, veste de ospatar, bonete cu cozoroc sau bonete de bucatar, geci groase, costume de lucru, bluze si pantaloni de lucru speciale pentru industria alimentara, tricouri din bumbac.

Incaltamintea de protectie pentru industria alimentara joaca un rol foarte important.. Sabotii, sandalele, pantofii, bocancii sau cizmele de protectie sunt special creati pentru a proteja picioarele de factorii externi dar si de a oferi confortul necesar celor care petrec foarte mult timp in picioare.

Curatenia si protectia in industria alimentara este asigurata de produsele noastre de unica folosinta si a echipamentului de lucru de o calitate foarte buna. Pentru a vedea toate produsele pentru industria alimentara, va rugam sa vizitati categoriile site-ului nostru.

Vrei sa cumperi

Alte produse protectia muncii

? Dispotrading iti ofera o gama varianta de

Alte produse protectia muncii

online la preturi avantajoase.