Articole de protectie 

Conține 87 produse.
pe pagină
Se afişează 1-15 din 87 articole
Se afişează 1-15 din 87 articole
Articole de protectie

Uniforme de protectie | Echipamente de protectie

Dispo Trading comercializeaza echipamente de protectie pentru domenii ca: industrie, constructii, agricultura, service-auto, etc. In magazinul nostru gasiti o gama completade Uniforme de protectie pentru toate domeniile.

Incepand cu protectia picioarelor si terminand cu protectia capului, in magazinul nostru gasiti toata gama de echipamente de protectie care nu trebuie sa le lipseasca din nici un domeniu de activitate.

Castile pentru constructii protejeaza impotriva impactului, a socurilor electrice si arsurilor. Sistemul de suspensie localizat in casca de protectie absoarbe socul si atenueaza forta impactului.

Ochelarii de protectie protejeaza de stropi iar antifoanele pentru urechi atenueaza zgomotul de pe santier. Mastile de unica folosinta si semimastile elimina inhalarea unei cantitati mari de praf, vapori de gaze, etc.

Incaltaminte de protectie cu bobmeu si/sau insertie metalica in talpa, protejeaza muncitorii de socurile mecanice fiind cel mai des utilizata in domenii ca: service auto, constructii, manipulare marfa, etc.

Uniformele de protectie sunt confectionate din materiale specifice cerintelor domeniului de activitate: antiacide, antichimice, antistatice, etc. . Exista mai multe modele de uniforme de lucru pentru constructii, diferite culori si masuri.

Echipamentele de protectie comercializate de firma naoastra vin in intampinarea oricarei nevoi.

Vrei sa cumperi

Articole de protectie

? Dispotrading iti ofera o gama varianta de

Articole de protectie

online la preturi avantajoase.