Filtre produse

Marime
Marime manusi

Articole unica folosinta industria alimentara 

Conține 28 produse.
pe pagină
Se afişează 1-15 din 28 articole
Se afişează 1-15 din 28 articole
Articole unica folosinta industria alimentara

Articole unica folosinta pentru industria alimentara

Pornind de la mentinerea curateniei spatiului, pana la protectia personalului si a produselor, categoria articole de unica folosinta pentru industria alimentara, acopera toate nevoile din domeniu.
Manusile de unica folosinta pentru industrial alimentara sunt disponibile in varianta vinil, latex, nitril sau polietilena si ofera protectie atat personalului cat si alimentelor
Sorturile de unica folosinta ofera protectie echipamentului de lucru. Pentru o protectie sporita, va reconadam halatele de unica folosinta care se gasesc in magazinul nostru sub forma halate de protectie din polietilena sau halate de unica folosinta din material netesut.
Bonetele de unica folosinta previn patrunderea firelor de par in spatiul de lucru. Asa cum le spune si denumirea, acoperitorile pentru maneci, protejeaza maneca uniformei de lucru, pastrand echipamentul curat. Botosii de unica folosinta protejeaza atat incaltamintea cat si spatiul de urmele de pantofi sau murdarie.
Mastile de unica folosinta au o calitate superioara si permit o respiratie usoara. Pentru o curatenie si igiena perfecta, lavetele profesionale si prosoapele din hartie sunt folosite pentru stergerea murdariei si dezinfectie.

 Va invitam sa vizitati toate produse de unica folosinta pentru industria alimentara din magazinul nostru online.

Vrei sa cumperi

Articole unica folosinta industria alimentara

? Dispotrading iti ofera o gama varianta de

Articole unica folosinta industria alimentara

online la preturi avantajoase.