Produse de unica folosinta Horeca

Top 7 produse de unica folosinta utilizate in industria alimentara

Industria alimentara, asemenea celorlalte industrii, necesita un echipament de protectie adecvat, cu deosebirea ca in acelasi timp trebuie sa respectate si normele de siguranta ale produsului alimentar. Echipamentul trebuie sa fie usor de imbracat, dar si sa ofere mobilitate si protectie.

Top 7 produse de unica folosinta utilizate in industria alimentara

Printre cele mai utilizate piese vestimentare pentru protectie in industria alimentara sunt cele de unica folosinta. Dispotrading.ro iti pune la dispozitie o lista cu 7 cele mai intalnite elemente.

  1. Sortul

Confectionat din polietilena, ofera o buna aparare contra stropilor de ulei si grasimi. Are rolul de a mentine curata tinuta din material tesut care, de obicei, este un halat alb.

  1. Botosii

Sunt confectionati din polietilena si au rolul de a mentine atat incaltamintea, cat si spatiul intact. Se utilizeaza cel mai adesea in fabrici si laboratoare care au nevoie sa ramana curate.

  1. Halatul

Protejeaza echipamentul de praf si murdarie. Este realizat din material netesut, are marime universala si este folosit atat in industria alimentara, cat si in clinici, spitale.

  1. Acoperitorile maneci – cotiere

Te feresc de contaminare si murdarire pastrand mediul curat. Mai pot fi intalnite in cabinetele veterinare, gradinarit si chiar pictura.

  1. Manusile

Detin certificatul pentru contactul alimentele si sunt ideale in procesul de manipulare a produselor din aceasta industrie.

  1. Bonetele

Feresc parul de murdarie si, in acelasi timp, pastreaza alimentele curate. Sunt concepute pentru a permite cirulatia usoara a aerului, fara a provoca disconfort.

  1. Combinezonul

Confectionat din polipropilena, este comod si rezistent, oferind protectie intregii suprafete a corpului.

 

Share Button
Be Sociable, Share!