Filtre produse

Manusi examinare 

Conține 13 produse.
Se afişează 1-13 din 13 articole
Se afişează 1-13 din 13 articole
Manusi examinare

Manusi examinare

Manusi examinare de calitate, folosite in clinici medicale si spitale pentru consultatiile medicale, examinare si diferite tipuri de terapie.

In magazinul nostru online gasiti o gama larga de manusi examinare, care ofera protectia necesara atat medicului cat si pacientului.

Manusi examinare latex
Manusile de examinare din latex sunt disponibile in doua variante: manusi examinare pudrate sau manusi examinare nepudrate. Manusile din latex nepudrate sunt recomandate persoanelor cu alergii. In general, manusile din latex sunt destul de elastice, chiar daca sunt mai groase decat alte tipuri de manusi de examinare.

Manusi examinare vinil
Manusile din vinil reprezinta cea mai avantajoasa varianta de manusi de examinare. Manusile de examinare din vinil ofera protectie limitata si sunt folosinte in activitatile medicale de rutina. Manusile de vinil fac parte din categoria de manusi de examinare pudrate usor.

Manusi examinare nitril
Manusile de nitril sunt cele mai rezistentemanusi de examinare si ofera cea mai buna protectie. Aceste manusi de examinare au o rezistenta remarcabila la substante chimice si strapungere. Manusile de nitril fac parte din categoria manusi de examinare nepudrate.

Va propunem o gama larga de manusi examinare diverse masuri si culori: albe, albastre, rosii, violet, negre, transparente, roz, verzi.

Comercializam manusi examinare sub marca Missena, marca recunoscuta pentru calitatea produselor oferite pe piata.

Vrei sa cumperi

Manusi examinare

? Dispotrading iti ofera o gama varianta de

Manusi examinare

online la preturi avantajoase.