Filtre produse

Marime manusi

Manusi latex 

Conține 6 produse.
Se afişează 1-6 din 6 articole
Se afişează 1-6 din 6 articole
Manusi latex

Manusi latex

Manusi latex, de unica folosinta, diverse modele si culori.

In magazinul nostru gasiti manusi latex utilizate in special in domeniul medical, ca manusi de examinare sau in domeniul cosmetic. Manusile din latex pot fi utilizate si in industria alimentara, avand si certificare pentru contactul cu alimentele, Calitate ISO9001, marcaj CE.

Importam si comercializam manusi latex de o calitate foarte buna, care ofera protectie si confort sporit. Manusile sunt fabricate din latex natural, sunt moi, se imbraca usor si nu aluneca.

Tipuri manusi latex :

Manusi latex nepudrate, recomandate persoanelor cu alergii. Fiind destinate in special domeniului medical, manusile din latex sunt potrivite pentru consultatii, examinare si diferite tipuri de terapie. Aceste manusi de latex protejeaza de substante nedorite sau periculoase.

Manusi latex pudrate disponibile in doua variante: manusi latex pudrate cu amidon de porumb si manusi latex pudrate cu menta. Manusile din latex pudrate cu amidon de porumb pot fi folosite si in industria alimentara, avand certificare pentru contactul cu alimentele, Calitate ISO9001, marcaj CE. Manusile din latex cu menta sunt destinate medicilor stomatologi. Gustul mentolat asigura un confort sporit pacientilor care apeleaza la serviciul medicilor stomatologi.

Manusi latex pentru menaj, captusite cu un strat fin de bumbac ce absoarbe transpiratia si reduce aparitia reactiilor alergice. Sunt foarte rezistente si protejeaza foarte bine mainile de detergenti, microbi si substante chimice.

Va invitam sa vizitati pagina de produs a manusilor de latex din magazinul nostrum, pentru a face cea mai buna alegere.

Vrei sa cumperi

Manusi latex

? Dispotrading iti ofera o gama varianta de

Manusi latex

online la preturi avantajoase.