Produse curatenie 

Conține 54 produse.
pe pagină
Se afişează 1-15 din 54 articole
Se afişează 1-15 din 54 articole
Produse curatenie

Echipamente de protectie pentru curatenie

Lucrul in domeniul curateniei presupune folosirea unor produse si echipamente de protectie speciale. Pentru eliminarea murdariei se folosesc substante care in timp afecteaza pielea. De aceea, in cele mai multe cazuri atunci cand se face curatenie se folosesc manusile de protectie.

Manusile de protectie sunt de unica folosinta si in functie de detergentii folositi se pot utiliza manusi din vinil, manusi din nitril, manusi din latex sau manusi din polietilena. Manusile de unica folosinta inlatura riscul contaminarii si protejeaza pilea. Manusile de menaj sunt din latex si sunt captusite cu un strat fin de bumbac pentru a reduce transpiratia mainilor. Pentru protectia parului, bonetele de unica folosinta sunt cele mai utilizate. Confectionate din polietilena si prevazute cu elastic in perimetru, bonetele de unica folosinta se potrivesc perfect pe orice cap si ofera protectia necesara.

Echipamentele de lucru pentru curatenie sunt confectionate in atelierul nostru si ofera protectia necesara celor care lucreaza in domeniu. Echipamentele de lucru pentru curatenie sunt confectionate din tercot, sunt foarte comode si elegante in acelasi timp. In magaziul nostru gasiti uniforme de lucru pentru curatenie complete sau piese de imbracaminte de lucru pentru curatenie precum: halate pentru curatenie, bluze pentru curatenie, pantalori pentru curatenie, salopete pentru curatenie si altele. Pentru protectia uniformei de lucru, va oferim produse de unica folosinta precum: mansete de unica folosinta, halate de unica folosinta, sorturi de unica folosinta, botosi de unica folosinta.

Murdaria si substantele folosite in curatenie pentru inlaturarea murdariei sunt curatate cu servetele si lavete profesionale. Va propunem o gama larga de prosoape si servetele din hartie, foarte rezistente care lasa suprafetele perfect curate, fara urme. Pentru o curatare perfecta va recomandam sa folositi lavete profesionale din bumbac sau lavete dezinfectante. In magazinul nostru gasiti tot echipament de protectie complet pentru curatenie .

Marca Missena este recunoscuta pentru calitatea echipamentelor de protectie pentru curatenie.

Vrei sa cumperi

Produse curatenie

? Dispotrading iti ofera o gama varianta de

Produse curatenie

online la preturi avantajoase.