Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Articole de protectie 

/ 95 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Uniforme de protectie | Echipamente de protectie

Dispo Trading comercializeaza echipamente de protectie pentru domenii ca: industrie, constructii, agricultura, service-auto, etc. In magazinul nostru gasiti o gama completade Uniforme de protectie pentru toate domeniile.

Incepand cu protectia picioarelor si terminand cu protectia capului, in magazinul nostru gasiti toata gama de echipamente de protectie care nu trebuie sa le lipseasca din nici un domeniu de activitate.

Protectie pentru cap. Castile pentru constructii protejeaza impotriva impactului, a socurilor electrice si arsurilor. Sistemul de suspensie localizat in casca de protectie absoarbe socul si atenueaza forta impactului.

Protectie pentru ochi. Ochelarii de protectie protejeaza de stropi iar antifoanele pentru urechi atenueaza zgomotul de pe santier. Mastile de unica folosinta si semimastile elimina inhalarea unei cantitati mari de praf, vapori de gaze, etc.

Protectie pentru urechi. Conform raportului facut de Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca, s-a constatat ca cea mai raspandita boala profesionala in Europa este pierderea auzului. In urma cercetarilor s-a concluzionat ca, atat angajatorii cat si angajatii nu dau importanta folosirii de antifoane interne sau externe pentru a proteja auzul. Pierderea permanenta a auzului este cauzata expunerea timp indelungat si repetat la nivleuri ridicate de zgomot. Pe langa efectul pierderi auzului pot aparea si efecte asociate cum ar fi: nervozitate, tulburari cardiace, stres, oboseala, etc. Pentru conservarea auzului, este necesar un program complet si personalizat pentru fiecare lucrator in parte. Acesta poate fi implementat doar prin cunoasterea riscurilor, a factorilor dar si a legislatiei.

Pentru protejarea auzului muncitorilor care lucreaza in mediu cu nivel de zgomot ridicat, ≥ 85 dB(A), va recomandam:
- antifoane interne cu snur
- antifaone interne fara snur
- antifoane externe sau casti antifon

Protectie picioare. Incaltaminte de protectie cu bombeu si/sau insertie metalica in talpa, protejeaza muncitorii de socurile mecanice fiind cel mai des utilizata in domenii ca: service auto, constructii, manipulare marfa, etc.

Uniformele de protectie sunt confectionate din materiale specifice cerintelor domeniului de activitate: antiacide, antichimice, antistatice, etc. Exista mai multe modele de uniforme de lucru pentru constructii, diferite culori si masuri.

Echipamentele de protectie comercializate de firma noastra sunt completate de echipamentele de lucru produse sub marca MisSena venind astfel in intampinarea oricarei nevoi

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.