Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Articole medicale 

/ 53 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Articole de protectie domeniul medical

In domeniul medical, protectia este foarte importanta atat pentru medic cat si pentru pacient. Va propunem o gama larga de articole de protectie pentru domeniul medical care va asigura respectarea standardelor de igiena impuse.

Articolele de protectie pentru domeniul medical din magazinul nostru sunt uti...

Articole de protectie domeniul medical

In domeniul medical, protectia este foarte importanta atat pentru medic cat si pentru pacient. Va propunem o gama larga de articole de protectie pentru domeniul medical care va asigura respectarea standardelor de igiena impuse.

Articolele de protectie pentru domeniul medical din magazinul nostru sunt utilizate pentru protectia personalului medical, a pacientilor sau pentru protectia aparaturilor medicale.

Articolele de protectie de unica folosinta sunt cele mai utilizate produse in domeniul medical. Protectia echipamentului de lucru sau a imbracamintei pacientului este asigurata de halatele de unica folosinta, numite si halate de vizitator sau de kimonourile de unica folosinta. Atat halatele cat si kimonourile de unica folosinta sunt confectionate din material textil netesut. Protectia capului este asigurata de bonetele de unica folosinta iar mentinerea spatiului curat, fara urme e pantofi este asigurat de botosii de unica folosinta. Protectia paturilor din clinicile medicale este realizata prin folosirea cearceafurilor de unica folsinta. In magazinul nostru se gasesc atat cearceafuri de unica folosinta din material netesut cat si cearceafuri din hartie.

Manusile de examinare reprezinta cel mai popular produs de unica folosinta din domeniul medical. Va propunem o gama larga de manusi de examinare: manusi din latex, manusi din vinil, manusi din nitril. Manusile de examinare se gasesc in varianta manusi de examinare pudrate sau nepudrate.

Uniforma de lucru in domeniul medical este obligatorie si trebuie sa ofere o protectie sporita personalului medical. Producem si comercializam uniforme de lucru pentru domeniul medical, diverse modele si culori. Uniformele de medici sunt foarte bune calitativ si au preturi de producator. Lucrul in domeniul medical presupune stat in picioare pe timp indelungat. Pentru protectia picioarelor, va oferim saboti medicali, sandale sau pantofi de protectie.

Incaltamintea de lucru confectionata din piele sau microfibra, are un calapod special ce ofera protectie sporita piciorului.

Va invitam sa vizitati toate produsele de protectie pentru domeniul medical marca Missena prezentate in categorie. Pretul foarte bun si calitatea excelenta vor contribui la un parteneriat avantajos.

Mai multe

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.