5 produse de unica folosinta de care ai nevoie

 

Sursa foto: https://cdn.pixabay.com/photo/2013/03/01/19/04/cone-88240_960_720.jpg

 

In anumite domenii de activitate echipamentele de unica folosinta sunt indispensabile, insa sunt situatii din viata de zi cu zi in care aceste echipamente sunt mai mult decat binevenite, fapt pentru care este important sa existe in gospodarie, un mic stoc de rezerva salvator. O serie de obiecte de unica folosinta sunt introduse in rutina zilnica, din pricina gradului ridicat de utilizare, acesta este si cazul manusilor care ofera protectie in realizarea a diferite activitati casnice, precum indepartarea prafului, curatarea geamurilor sau igienizarea obiectelor sanitare. Manusile de unica folosinta protejeaza pielea de solventii puternici; mastile sunt eficiente pentru ca impiedica patrunderea vaporilor toxici eliberati de produsele de curatenie, iar papucii de unica folosinta previn accidentarile produse de podeaua umeda, insa datorita dimensiunilor reduse sunt si foarte usor de introdus in bagajul de calatorie.

 

Iata o lista cu 5 produse de unica folosinta care pot fi de real ajutor in gospodarie.

Botosei de unica folosinta

Acestia sunt solutii salvatoare pentru situatiile urgente de ultim moment, cand telefonul, cheile sau alte accesorii importante sunt uitate in locuinta. Amplasati in zona de la intrare previn transportarea murdariei de pe incaltaminte in interiorul casei. In acest mod parchetul, podeaua si covoarele se pastreaza curate cu aspect proaspat. De altfel acesti botosei unica folosinta sunt cu adevarat utili in situatiile in care in locuinta se realizeaza lucrari de amenajare ce implica formarea de praf, particule de var si moloz. Protejeaza incaltamintea de murdarie si impiedica imprastierea reziduurilor provenite de la materialele de constructie.

Masti de unica folosinta

Ca si botoseii, si mastile de unica folosinta sunt utile in timpul lucrarilor de amenajare ce implica formarea particulelor de praf fin, pentru ca previn inhalarea acestora si protejeaza sistemul respirator. Aceste masti de unica folosinta pot fi utilizate in activitatile de curatenie obisnuite, impiedicand inhalarea gazelor si a stropilor rezultati in urma folosirii produselor de curatare. Sunt extrem de eficiente pentru ca multi dintre solventi contin clor si alte substante agresive pentru caile respiratorii.

Papuci de unica folosinta

Astfel de accesorii sunt cu adevarat eficiente in gospodarie, pentru ca au structura usoara si dimensiuni reduse. De cele mai multe ori acesti papuci de unica folosinta sunt utilizati in activitati de curatenie pentru ca sunt prevazuti cu talpi antiderapante ce impiedica alunecarea, insa dimensiunile reduse ii fac perfecti pentru zilele de relaxare la piscina, pot lua locul papucilor clasici in bagajul de vacanta si ofera confort ridicat.

Sorturi de unica folosinta

Aceste accesorii sunt cu adevarat apreciate de cei ce doresc sa petreaca timpul liber in bucatarie, incercand retete noi. Sunt la fel de eficiente ca modelele clasice, insa sunt mai practice pentru ca nu mai trebuie curatarea de murdaria persistenta produsa de fructe, legume, sosuri, sange s.a. Astfel de sorturi de unica folosinta, pot fi cu adevarat eficiente pentru ca impiedica patarea hainelor de grasime, sosuri, gemuri sau alte preparata.

Cearceafuri de unica folosinta

Protectia pieselor de mobilier duce la cresterea duratei de viata si utilizare de aceea este indicat sa fi folosite cu grija si protejate cand este necesar. Rama patului, salteaua relaxa si in multe cazuri lenjeriile care acopera patul trebuie sa fie ferite pentru a putea fi exploatate in siguranta. De aceea trebuie folosite si cearceafuri de unica folosinta, care sunt cu adevarat practice in situatiile in care se realizeaza mici retusuri, se inlocuiesc corpuri de mobilier sau se intreprind activitati de curatenie generala. Cearsafurile au dimensiuni generoase si pot oferi protectie ridicata in situatia in care se efectueaza operatiuni ce presupun formarea de murdarie si particule fine, insa sunt cu adevarat utile pentru cei ce au animale de companie, pe care le lasa nesupravegheate pe durata zilei. In astfel de cazuri parul prietenilor necuvantatori nu mai patrunde in asternuturi si nu mai pot disturba odihna.

Share Button