saboti medicali

Avantajele achizitionarii unor saboti medicali: 5 beneficii care fac diferenta

 

Sabotii medicali ofera deosebit de multe beneficii persoanelor din domeniul medical, si nu numai, care petrec mult timp in picioare, fiind necesari pentru confortul acestora si pentru mentinerea sanatatii.
O pereche de saboti medicinali este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba persoanelor care activeaza in domeniul medical, in cazul carora fiecare zi implica mult timp petrecut in picioare. In magazinul nostru puteti gasi mai multe modele de saboti medicali din piele sau din microfibra marca Missena, cu o calitate foarte buna la preturi excelente. Va oferim marimi cuprinse intre 35 si 46, potrivite si daca lucrati in saloane de cosmetica, industria farmaceutica, supermarketuri si asa mai departe. Avantajele acestora sunt multiple, mai ales in ceea ce priveste confortul si sanatatea.

Avantajele achizitionarii unor saboti medicali

  1. Ofera un suport corespunzator

O pereche de saboti medicinali de calitate este creata special pentru a oferi un suport bun picioarelor, pentru a realinia laba piciorului si pentru a amortiza socul din timpul mersului. Atunci cand incaltamintea nu ofera acest tip de suport, mai ales in cazul persoanelor care petrec o perioada lunga de timp in picioare, apar dureri si probleme ortopedice precum fasciita plantara si piciorul plat.

  1. Durerea de picioare este ameliorata

O persoana face, in medie, intre 5.000 si 10.000 de pasi pe zi. De aceea, incaltamintea care se adapteaza piciorului este deosebit de importanta. O pereche de saboti medicinali ofera suficient spatiu pentru degetele picioarelor, de exemplu, fara sa creeze disconfort. Mai mult decat atat, sunt de obicei largi, prevenind frecarea piciorului de incaltaminte, si au o talpa moale si potrivita pentru forma piciorului, astfel incat acesta nu sta in pozitii nenaturale si inconfortabile.

  1. Sunt buni pentru circulatia sangelui

Pentru o persoana care sufera de neuropatie diabetica, o pereche de saboti medicali poate face minuni. In cazul acestui sindrom, zona picioarelor devine foarte sensibila, iar circulatia sangelui in picioare este mai slaba. De aceea, este important ca piciorul sa se afle in permanenta intr-o pozitie sanatoasa, care sa usureze irigarea sanguina.

  1. Pot corecta mai multe probleme ortopedice

Pentru ca realiniaza laba piciorului si protejeaza arcurile acestuia, sabotii medicinali pot ajuta la corectarea unor anumite defecte de forma.

  1. Redau mobilitatea

Durerea cronica de picioare si probleme precum fasciita plantara, piciorul plat si bataturile pot ingreuna mersul si miscarea. Sabotii medicali, insa, va asigura, prin confort, mobilitatea si deplasarea usoara.

 

Share Button