Folosirea produselor profesionale de curatenie in spitale

Ce produse de curatenie nu trebuie sa lipseasca dintr-un spital

FOTO Quotesgram

In incinta unitatilor medicale, igiena este extrem de importanta atat pentru siguranta pacientilor, cat si pentru cea a personalului medical. Virusii si microbii se raspandesc cu foarte mare usurinta in mediile sanitare, punand in pericol sanatatea tuturor celor care calca pragul acestor unitati. De aceea, utilizarea frecventa a unor produse de curatenie de calitate este absolut necesara.

 

In portofoliul nostru se gasesc produse de curatenie de cea mai buna calitate, special pentru domeniul medical, de la sapun lichid, pasta de curatat si detergenti profesionali, la bureti, lavete, saci menajeri si manusi.

 

Care sunt, asadar, produsele de curatenie care nu trebuie sa lipseasca dintr-un spital?

Detergentii profesionali

 

Detergenti profesionali joaca un rol primordial in desfasurarea fara probleme, in conditii sanatoase si sigure, a activitatii din institutiile medicale. Acestia au menirea de a distruge toti microbii si virusii astfel incat mediul sa fie unul steril, in care sanatatea pacientilor si a personalului nu este pusa in pericol. In oferta noastra gasiti detergenti profesionali potriviti pentru mediile spitalicesti, in care activitatea trebuie sa fie desfasurata in conditii optime de igiena. Acestia trebuie alesi in functie de suprafata pe care trebuie sa o curatati, fie ca vorbim de faianta, gresie, geam sau obiecte sanitare. Cantitatile disponibile in magazinul nostru online sunt intre 750 de mililitri si cinci litri.

Sapun lichid

 

Sapunul lichid sau sapunul antibacterian este detinat utilizarii de catre personalul medical, dar si de catre pacienti. Microbii se transmit cu usurinta daca mainile, desi protejate cu manusi de unica folosinta, nu sunt curatate eficient, asa ca este necesara folosirea unui produs de curatare eficient. Sapunul lichid din portofoliul nostru contine si balsam, asa ca poate fi folosit nu doar pentru maini, ci si pentru curatarea fetei sau a corpului, pielea sensibila nefiind afectata de proprietatile acestuia. Puteti alege intre cantitati variate, in functie de nevoie, de la 500 de mililitri, la cinci litri.

Pasta de curatat

 

Pasta de curatat este, de asemenea, foarte buna pentru curatarea mainilor in domeniul medical. Pasta pentru maini este un bun degresant, este abraziva, curatand pielea in profunzime. Pasta de maini din magazinul nostru online contine aloe vera si ulei de jojoba, avand un miros placut si proprietati hidratante. Cantitatea pe care o puteti comanda este de 600 de mililitri.

Bureti, lavete, saci menajeri si manusi

 

Pe langa substantele de curatenie si igienizare, achizitionarea unor produse precum bureti, lavete, saci menajeri si manusi este de asemenea importanta. La Dispo Trading gasiti saci manajeri de 18, 20, 35, 60, 100, 240 de litri, in mai multe culori: negru, galben, verde, albastru si transparenti. In industria medicala sunt folositi de obicei sacii albastri si cei transparenti. Manusile de menaj sunt realizate din latex, fiind captusite pe interior cu un strat fin de bumbac ce absoarbe transpiratia si reduce aparitia reactiilor alergice. Acestea au rolul de a proteja impotriva duritatii produselor de curatenie. In magazinul nostru veti gasi, de asemenea, bureti de curatenie si lavete din microfibra si lavete din bumbac.

Share Button