Costume asistente

Influenta costumelor pentru asistenti medicali asupra celor care le poarta, dar si asupra pacientilor

 

In multe cazuri, vestimentatia are o influenta majora asupra individului, modelandu-l din mai multe puncte de vedere – hainele pot influenta dispozitia unei persoane, etica profesionala sau cursul profesional. Vorbim, asadar, despre vestimentatie la locul de munca, mai exact in domeniul medical. In ceea ce priveste vestimentatia medicilor, dar mai ales a asistentilor medicali, lucrurile par simple, intrucat acestia au, de obicei, uniforme medicale prestabilite: tinuta doctorilor este completata de halate medicale, in timp ce asistentii poarta, de obicei, costume asistent medical.

 

Atunci cand vorbim despre costume asistent medical – un statut dobandit odata cu vestimentatia medicala specifica, cunostintele de rigoare, dar si caracteristici precum empatie, profesionalism si dedicare, apare inevitabil in discutie imaginea unui asistent medical. Aceasta trebuie sa ateste cunostinte stiintifice solide, dar si capacitatea de a intelege pacientul, un costum asistent medical devenind astfel un simbol pentru atentie, indemanare si disponibilitate.

 

Un costum asistent medical ar trebui sa reprezinte pentru persoanele care lucreaza in domeniu o motivatie de dezvoltare personala si profesionala aducatoare de beneficii si multumiri. Imbracarea unor costume asistent medical trebuie sa vina la pachet cu dorinta de a milita pentru sanatate, de a ajuta si servi bolnavii, dar si de autodepasire.

Influenta unui costum asistent medical in relatia cu pacientul

 

Pe langa faptul ca un costum asistent medical poate avea un rol motivational purtatorului, acesta inspira incredere pacientului, fiind o tinuta oficiala, care denota profesionalism. Atunci cand acesta din urma este tratat de o persoana care poarta un costum asistent medical, ii incredinteaza asistentului grija sanatatii sale.

 

Vorbind despre beneficiile practice, nu doar despre cele psihologice, trebuie sa amintim rolul pe care il joaca un costum asistent medical in ceea ce priveste igiena. Fie ca este vorba despre o clinica medicala sau despre un spital, igienta este importanta atat in sanatatea pacientilor, cat si cand vine vorba de angajati. Aceste costume pentru asistenti medicali scad riscul raspandirii microbilor si al agravarii starii pacientilor fiind, alaturi de obiectele de unica folosinta, indispensabile in domeniul medical.

 

Costumele medicale trebuie sa se adapteze purtatorului, dar si institutiei, astfel ca propunerile de costume asistenti din portofoliul nostru pot fi personalizate – pot avea culori si modele diferite, fiind disponibile, de asemenea, pentru ambele sexe si, mai mult decat atat, pot fi imprimate cu denumirea clinicii sau a spitalului, cu numele sau functia angajatului sau alte detalii. Este recomandat ca aceste costume pentru asistenti medicali sa fie potrivite atat pentru vara, cat si pentru iarna. De aceea, propunerile noastre includ atat versiuni cu maneca scurta, pentru vara, cat si versiuni cu maneca lunga, pentru iarna. Rezistenta este o caracteristica importanta, iar costumele pentru asistenti medicali Dispo Trading sunt realizate din tercot de calitate superioara.

 

Achizitionarea unor astfel de costume asistenti medicali este, asadar, foarte importanta pentru o buna desfasurare a profesiei, atat pentru psihicul angajatului, cat si pentru raspunsul pacientului, influentand increderea acordata personalului si institutiei, dar mai ales pentru sanatatea partilor implicate.

 

Share Button