articole curatenie

Produse profesionale de curatenie

 

Gama de articole curatenie se extinde cu produse noi. In magazinul online Dispo Trading gasiti produse de curatenie profesionale cu o calitate superioara si preturi mici.

Noile produse profesionale de curatenie sunt utilizate in speciali in industria alimentara, medicala, cosmetica, institutii sau in spatii cu trafic ridicat pentru metinerea curateniei, dezinfectare sau depozitarea deseurilor.

Detergenti profesionali

Curatenia spatiilor este primordiala in desfasurarea activitatilor zilnice in conditii normale, de siguranta. Gama de detergenti profesionali este adresata mentinerii curatenie spatiilor si respectarea conditiilor de igiena. In magazinul Dispo Trading gasiti detergenti pentru suprafete dure precum gresie, faianta etc., detergenti dezinfectanti pentru obiecte sanitare si detergenti pentru geamuri. Detregentii profesionali sunt disponibili in recipiente de la 750 ml pana la 5 l. Astfel, puteti alege detergentul dorit in functie de necesitati.

Sapun lichid

Sapunul lichid Missena poate fi utilizata pentru spalarea mainilor, fetei si a corpului. Gama de sapun lichid poate fi utilizata in hoteluri, clinici medicale, birouri, mall-uri etc. In functie de nesesitati, puteti achizitiona sapun lichid in recipiente de la 500 ml pana la 5 l. Sapunul lichid contine in formula sa si balsam care protejeaza pielea si da o senzatie placuta de catifelare.

Saci menaj

Dispo Trading va propune o gama larga de saci menajeri pentru depozitarea resturilor menajere, alimentare sau a diferitelor produse.

In magazinul online gasiti saci menaj cu volum mare sau mic, pentru a acoperi toate nevoile de depozitare.

Pentru ambalarea alimentelor, va recomandam sacii alimentari trasparenti, certificati pentru contactul cu alimentele.

Lavete profesionale

Lavetele profesionale sunt foarte utile atunci cand este vorba despre curatarea rapida si eficienta a suprafetelor. In magazinul dispotrading gasiti lavete profesionale, din diverse materiale.

Aceste lavete profesionale au o mare putere de absorbtie si nu lasa urme sau scame. Sunt utilizate in domenii in care igiena joaca un rol determinat precum: industria alimentara, fast food, firme de curatenie, domeniul medical etc.

Produsele de curatenie marca Missena vin in intampinarea nevoii de curatare si mentinere a curateniei, indepartarii bacteriilor si microbilor. Fiind produse profesionale, au actiune indelungata si ajuta la economisirea timpului prin actiune rapida. Va invitam in magazinul online Dispo Trading sa vizualiati intreaga gama de articole de curatenie.

Share Button