Reduceri de pret la manusi mentolate, combinezoane si halate unica folosinta

Dispo Trading lanseaza o oferta speciala de pret pentru manusi latex pudrate cu menta, combinezoane de unica folosinta si halate de unica folosinta. Reducerile variaza in functie de produs, urcand pana la 14%. Oferta se extinde si in luna iunie.

manusi-mentolate combinezonhalate

Oferta speciala de pret la manusi latex pudrate cu menta este valabila pana pe data de 15 iunie 2014. Manusile mentolate sunt folosite in special in cabinetele stomatologice, oferind protectie medicului si confort pacientului, datorat gustului mentolat. In magazinul www.dispotrading.ro veti gasi manusi mentolate verzi, masurile XS, S, M, L. Vezi in magazinul online pretul si alte detalii despre manusi latex pudrate cu menta.

Pana pe 30 iunie, oferta sepeciala de pret este valabila si pentru combinezoane unica folosinta. Acestea au o reducere de 14%. Combinezoanele de unica folosinta ofera protectie impotriva mizeriei si a prafului si sunt utilizate in laboratoare, cabinete medicale, industria alimentara, agricultura. Sunt confectionate din polipropilena, au gluga si de inchid cu fermoar. Vezi in magazinul online pretul si alte detalii despre combinezoane unica folosinta.

O reducere de 14% se aplica si halatelor de unica folosinta cu legaturi. Pretul final ajunge la 1.20 lei fara TVA pentru un halat de unica folosinta. Halatele de unica folosinta sunt destinate utilizarii in clinici medicale, spitale, industria alimentara, cosmetica. Acestea sunt confectionate din material netesut si au culoarea bleu. Oferta este valabila pana pe 30 iunie. Vezi in magazinul online pretul si alte detalii despre halate unica folosinta.

Daca vreti sa fiti la curent cu toate ofertele Dispo Trading, va invitam sa va inscrieti la newsletter si sa urmariti pagina de Facebook.

 

Share Button