Uniforme de lucru pentru sezonul rece, marca Missena

Vine sezonul rece iar uniformele de lucru trebuie sa fie adecvate temperaturilor scazute. Fie ca vorbim despre domeniul medical, alimentar, cosmetic, constructii, service auto, benzinarii etc., Dispo Trading produce uniforme de lucru marca Missena, de o calitate superioara la preturi de producator.

De acum merita sa schimbi uniforma de lucru in fiecare sezon pentru ca Dispo Trading ofera preturi excelente si calitate superioara pentru echipamentele de protectie lucru. Produse in atelierele proprii, unifomele de lucru se comercializeaza sub marca Missena, marca inregistrata de firma Dispo Trading.

Dispo Trading produce echipamente de lucru pentru aproape toate domeniile care impun o uniforma. Aceste echipamente protectie pot reprezenta si un material de promovare foarte bun, existand posibilitatea inscriptionarii siglei sau diverselor mesaje publicitare pe suprafata lor.

Pentru domeniul medical,  Dispo Trading produce uniforme medicale, diverse tipuri de halate medicale,  bonete medicale etc. Toate hainele de lucru pot fi personalizate prin culoare si inscriptionari.

Domeniul alimentar se bucura de o categorie speciala in care se gasesc costume si halate de bucatar, diverse tipuri de bonete, halate de lucru, geci si veste groase pentru spatiile cu temperaturi scazute si o gama larga de sorturi de lucru. Orice model de sort de bucatarie sau alt tip de sort din gama noastra poate fi personalizat prin imprimarea siglei sau a unui mesaj publicitar, reprezentand astfel o metoda foarte buna de promovare.

Pentru constructii, service auto, benzinarii sau alte domenii care presupun activitatea in spatii reci, in magazinul online Dispo Trading gasiti uniforme de lucru groase, salopete lucru,  geci de lucru groase din fas, doc, tecor, veste groase si multe alte echipamente de protectie.

Pe langa productia echipamentelor de lucru, Dispo Trading importa si comercializeaza articole de unica folosinta pentru domeniile amintite mai sus. Gama larga de produse de unica folosinta marca Missena este cunoscuta pentru calitatea superioara la preturi mici.

Share Button