uniforme medicale personalizate

Uniforme medicale personalizate, la preturi de producator, pe Dispo Trading

 

Magazinul online Dispo Trading, adresat persoanelor juridice, este un importator si comerciant important de articole de unica folosinta, si producator de uniforme medici, uniforme de lucru si echipamente de protectie, dar și produse de curățenie profesionale.

 

Cu produse indispensabile în industria alimentară și în domeniul medical, Dispo Trading înglobează mai multe tipuri de echipamente medicale, acestea numărându-se printre cele mai căutate articole din magazinul online. Cum resursele de mănuși de unică folosință, halate de unică folosință, măști chirurgicale, role medicale, saboți medicali și mănuși de examinare nu trebuie să lipsească niciodată din spitale sau clinici medicale, Dispo Trading prezintă o ofertă bogată cu produse superioare din punct de vedere al calității. Articolele produse de Dispo Trading sunt vandute sub marca Missena, înregistrata la OSIM, iar calitatea lor este atestata de certificate ISO 9001, CE, detinand si alte certificari de conformitate.

 

Gama de uniforme medicale din portofoliul Dispo Trading este realizata din materiale rezistente, aceste articole jucand un rol important in sanatatea pacientilor si a personalului. Folosirea unei uniforme medicale scade riscul transmiterii microbilor, scazand riscul propagarii bolilor.

 

Seria de uniforme medicale Dispo Trading poate fi personalizata dupa preferinte, fiind imprimate, la cerere, prin intermediul unei forme colaboratoare, cu denumirea clinicii sau a spitalului, numele sau functia. Aceste uniforme medicale sunt disponibile in mai multe modele, atat pentru femei, cat si pentru barbati, in diverse culori, si pot fi alese pentru anotimpul cald – cu maneca scurta, dar si pentru anotimpul rece.

 

Articolele Dispo Trading se vand la pret de producator.

 

Pentru mai multe detalii despre produsele Missena, dar si cele provenite de la producatori externi, despre calitatea acestora si despre pret, accesati site-ul oficial al magazinului online Dispo Trading.

 

 

Share Button