Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

IGN BRTPU10

Bureti de vase profesionali 10buc/set

Descriere bureti de vase profesionali 10buc/set Bureti de vase profesionali canelati, cu putere de absorbtie mare, fabricat din spuma poliuretanica acoperita pe una din suprafete cu tesatura aspra din poliester, pentru curatare si degresare industriala a veselei si suprafetelor din orice tip de material. Bureti de vase cu canelura de uz general, pot fi folositi pentru spalarea rapida a... Citeste mai mult

Descriere bureti de vase profesionali 10buc/set

Bureti de vase profesionali canelati, cu putere de absorbtie mare, fabricat din spuma poliuretanica acoperita pe una din suprafete cu tesatura aspra din poliester, pentru curatare si degresare industriala a veselei si suprafetelor din orice tip de material.

Bureti de vase cu canelura de uz general, pot fi folositi pentru spalarea rapida a obiectelor din ceramica, sticla, inox fara ca suprafata acestora sa fie zgariata.

Pentru o mai buna eficienta si rezistenta in utilizare este recomandata depozitarea tuturor articolelor de menaj si curatenie, in special a acestor bureti de vase profesionali, in spatii ferite de umezeala si caldura.

Dimensiuni: 14,5cm x 7cm x 4cm (tolerata ±5%)

Ambalaj: 10 buc/set, 10 seturi/bax
Brand: Zorex Pro

Pretul afiasat este pe setul cu 10 bucati

Citeste mai putin

8,75 lei (10,41 lei cu TVA)

La comanda


ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.