Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Filtre de produse

Cearceafuri de unica folosinta 

/ 15 produse
Sorteaza
 • Produse recomandate
 • Pret: ascendent
 • Pret: descendent
 • Nume produs: de la A la Z
 • Nume produs: de la Z la A
 • In stoc
 • Referinta: ascendent
 • Referinta: descendent

Cearceafuri unica folosinta

Importam si comercializam cearceafuri unica folosinta, sub brand-ul Missenadin material textil netesut, diverse dimensiuni si culori,  role medicale, cearceafuri pat din netesut, huse pat din netesut si imperemeabile, utilizate atat in clinici medicale cat si in saloane de infrumusetare si remodelare corporala, spitale, cabinete stomatologice, saloane de masaj, salone de tatuaj, centre spa, cosmetica.

Cearceafuri unica folosinta utilizate atat in clinici medicale cat si in saloane de infrumusetare si remodelare corporala, centre SPA sau cabinete de masaj. Aceste cearceafuri unica folosinta ofera protectie sporita atat paturilor cat si pacientilor/ clientilor.

In magazinul nostru gasiti:

 • cearceafuri unica folosinta cu elastic (huse de unica folosinta), care asigura o fixare mai buna
 • cearceafuri unica folosinta simple, fara elastic
 • Cearceafuri de unica folosinta la rola din hartie (pretiata) sau rola pat din netesut (neportionata)

Huse pat de unica folosinta 

Huse de unica folosinta din polipropilena cu elastic la capete sau in perimetru, simple sau impermeabile (cu strat de polietilena). Huse pat TNT ofera protectie sporita atat paturilor cat si pacientilor/ clientilor. Va invitam sa vizualizati produsele din categoria huse pat unica folosinta pentru a alege cel mai potrivit produs pentru dvs.: huse pat din netesut, cu elastic la capete sau pe colturi, pentru a asigura o fixare mai buna; huse pat impermeabile netesut cu polietilena, albe sau colorate, cu elastic la capete sau in perimetru; huse pat impermeabile SMS cu polietilena; elastic in perimetru, moale la tingere ca urmare a tipului de material folosit.

Cearceafuri de unica folosinta TNT

Cearceafuri de pat din netesut, pretaiate la dimensiunea dorita, utilizate atat in clinici medicale cat si in saloane de infrumusetare si remodelare corporala, centre SPA sau cabinete de masaj. Aceste cearceafuri unica folosinta ofera protectie sporita atat paturilor cat si pacientilor/ clientilor. In magazinul nostru gasiti cearceafuri TNT comercializate sub brand  MisSena (marca proprie): cearceafuri netesut simple fara elastic la bucata; ambalaj minim 10 simple diverse latimi si lungimi. Va invitam sa vizualizati produsele din categoria cearceafuri pat TNT pentru a alege cel mai potrivit produs pentru dvs.

Role cearceaf medical unica folosinta

Role medicale din hartie de protectie de unica folosinta, portionate facand astfel ruperea mai usoara. In magazinul nostru online gasiti role medicale de unica folosinta din celuloza extra alba, in 2 straturi de hartie foarte bine lipite intre ele. Celuloza este gofrata asigurand o aderenta mai buna. Calitatea pentru role pentru pat consultatie este foarte buna, iar preturile foarte accesibile. Rolele medicale din hartie trebuie schimbate dupa fiecare pacient, asigurand astfel maximum de protectie atat pentru pacient cat si pentru patul de consultatie. Comercializam role cearceaf hartie sub marca MisSena, marca recunoscuta pe piata pentru calitatea produselor oferite, sub doua dimensiuni 60cmX50m si 50cmX50m

Role medicale din netesut, neportionate, confectionate atat din hartie cat si din material netesut (polipropilena). Role cearceafuri TNT utilizate in saloanele de cosmetica si infrumusetare, cabinete de masaj sau clinici medicale. Ofera protectie si igiena. Role cearceafuri unica folosinta recomandate pentru protejearea paturilor de consultatie. Raport calitate-pret Foarte bun. 

Marca MisSena garanteaza calitatea sporita a cearceafurilor medicale. Va invitam sa vizualizati produsele din categoria cearceafuri unica folosinta pentru a alege cel mai potrivit produs pentru dvs.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.