Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

PRT PLT750000 L

Centura de siguranta la inaltime Talos

Centuri de pozitionare -  sisteme individuale de siguranta si protectie pentru muncitorii care isi desfasoara activitatea la o inaltime mai mare de 2m de sol (pe suprafete inclinate, lucrari de reabilitare, schele metalice etc. Sistemele de siguranta individuala sunt mijloace de sprijin ale corpului si au ca scop pozitionarea corecta a lucratorului in timpul lucru la inaltime, evitand astfel accidente grave cauzate de caderea in gol.

Centura de siguranta la inaltime Talos prevazute cu elemente de protectie pentru zona lombara, chinga textila, inelele metalice de prindere pozitionate in lateral ce permit utilizarea centurii de protectie cu mijloace de legatura reglabile sau fixe.

Lucratorii la inaltime isi asuma riscuri mari atunci cand efectueaza interventii la inaltime, ce ii pot pune viata in pericol. De aceea angajatorul are obligatia de a le asidura acestora echipamente de protectie adecvate, corespunzatoare muncii prestate. Folosind centuri de siguranta atunci cand efectueaza diverse lucrari la inaltime (reabilitate cladiri, constructii, alpinism utilitar) pot fi evitate accidentele de munca care pot fi mortale.

Caracteristici centura de siguranta la inaltime Talos:

  • - 1 punct de siguranta,
  • - Inel metalic in forma de D pe spate
  • - Reglabil pe umeri, piept și picioare.
  • - Dimensiune universala

Standarde: EN 361

Livrare: 7-14 zile

Brand: Talos

80,20 lei(95,44 lei cu TVA)

La comanda


ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.