Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Consumabile saloane 

/ 11 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Consumabile unica folosinta saloane

Pentru igiena si protectie in saloanele de infrumusetare, remodelare corporala si cosmetica va propunem o gama larga de produse de unica folosinta si uniforme de lucru. Protectia clientului la contactul cu patul cosmetic este realizata cu ajutorul cearceafurilor de unica folosinta. 

Chiloti, bentite, halate & kimono unica folosinta cosmetica

In cazul taratamentelor corporale, masajului sau altor operatiuni cosmetice va oferim accesorii de imbracaminte de unica folosinta pentru protectia si igiena clientilor dar si a aparaturii: 

Chiloti de unica folosinta masura universala, confectionati din material netesut, prevazuti cu elastic, pentru o mai buna fixare pe corp. Pe site-ul dispotrading.ro gasiti variante ca: bikini, chiloti si boxeri de unica folosinta.

Kimonourile de unica folosinta sunt realizate din polipropilena, sunt rezistente si garanteaza protectie completa a corpului. Pentru un plus de confort si igiena, kimonourile de unica folosinta sunt dotate cu cordoane in talie. 

Bentite cosmetice unica folosinta, din polipropilena, fixare pe cap cu elastic, folosite in special in centrele de infrumusetarea la aplicarea mastilor de intretinere si tratamentelor cosmetice faciale, pentru make-up

Consumabilele  pentru saloane comercializate de Dispo Trading sunt indispensabile si nu ar trebui sa lipseasca din cabinetele medicale, saloanele de masaj, saloanele cosmetice sau centrele de tip Spa. Se vand individual sau la punga cu 100 bucati si sunt disponibile in diverse variante de culori.

Articolele de unica folosinta si echipamentul de protectie pentru saloane sunt comercializate sub marca MisSena, recunoscuta prin calitatea superioara a produselor.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.