Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile prezentate mai jos, accesarea site-ului presupunand acceptarea neconditionata a acestora.

Inregistrarea

Pentru a putea plasa comenzi pe site-ul www.dispotrading.ro, va trebui sa va inregistrati prin crearea unui cont de utilizator.

Autentificarea utilizatorilor pe site, presupune alegerea unui nume de utlizator si a unei parole, a caror pastrare in siguranta reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Securitatea Datelor Personale

DISPO TRADING este inregistrat cu nr. 10068 in registrul de evidenta al operatorilor de date cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice DISPO TRADING SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele sunt colectate pentru a va putea asigura livrarea produselor. Datele solicitate pe site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa , adresa de email.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in vederea facturarii produselor comandate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea onorarii comenzii.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai persoanelor imputernicite cu facturarea comenzilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Serviciul Clienti, nr fax 021 6732812. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Copyright

Continutul site-ului www.dispotrading.ro, designul, fotografiile si datele aferente sunt proprietatea DISPO TRADING SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei DISPOTRADING SRL a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limita de responsabilitate

Dispo Trading nu se face responsabila pentru prejudicii rezultate din utilizarea informatiei prezenta in site, precum si pentru erorile sau omisiunile in continut care pot conduce la orice tip de pierderi.

Dispozitii finale

Dispo Trading isi rezerva dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului www.dispotrading.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.