Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Detergenti profesionali 

/ 11 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Detergenti profesionali

Gama de detergenti profesionali de la Dispotrading cuprinde substante de curatare pentru industria alimentara, HoReCa sau zone industriale (fabrici, service auto, depozite, birouri etc.). Produsele de curatenie au o putere mare de curatare si dezinfectare a locului, sunt decapante si cu actiune de degresare, lasand suprafetele perfect curate, iar aerul improspatat.

Din gama de detergenti profesionali pentru curatenie fac parte substante dezinfectante pentru diferite tipuri de pardoseli (lemn, marmura, gresie, parchet, linoleum, PVC etc.) si detergenti pentru suprafetele din sticla, precum geamuri, oglinzi si mobilier din sticla.  Desi au o putere mare de curatare, substantele dezinfectante nu distrug suprafata, indiferent de materialul din care este fabricata.

Categoria de detergenti profesionali cuprinde solutii de curatare pentru:

  1. Detergent alimentar: industria alimentara si HoReCa, cu o putere mare de curatare si dezinfectare a locului, cu actiune de degresare, lasand suprafetele perfect curate. Detergentii pentru industria alimentara sunt concentrati, pentru spalari grele, industriale, special conceputi fara parfum, pot fi utilizati in: restaurante, spatii de productie din industria alimentara, fast-food.

 2. Detergent de bucatarie: curatarea, igienizarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor din bucatarie, indeparteaza urmele de grasime de pe aparatura electrocasnica si vesela. Detergent de bucatarie Fabi cu pH neutru poate fi folosit pentru curatare automata cat si manuala;

 3. Detergent lichid universal: curatenie impecabila, degresare dar nu si dezinfectare. Detergenti universali recomandati pentru toate tipurile de suprafete, atat din bucatarii (vase, gresie, faianta) dar si pentru obiecte sanitare, suprafete vopsite, spalarea covoarelor;

 4. Detergenti de vase: spalarea manuala a vaselor din domenii ca HoReCa, bucatarii profesionale, laboratoare de cofetarie, Fast food. Detergentii de vase cu continut de balsam si/sau glicerina, asigura protectie pentru pielea sensibila si ofera stralucire pentru vesela si tacamuri. 

 5. Detergenti pentru geam: curatarea tuturor suprafetelor din sticla; poate fi folosit cu succes pentru obiecte din plastic si melaminate; formula cu alcool permite o curatare rapida, fara lustruire si nu lasa urme. Se recomanda folosirea pentru curatarea rapida a parbrizelor (service auto, masini personale) si geamurilor (birouri, institutii publice, scoli, gradinite, locuinte, industrie, amenajari interioare, servicii profesionale de curatenie). Detergenti geam Fabi, cu continut de bioalcooli si agenti tensioactivi, asigura o curatare eficienta, uscare rapida; dizolva cu usurinta orice fel de murdarie.

 6. Detergenti pardoseli: curatarea tuturor tipurilor de pardoseala (parchet, linoleum, gresie, faianta, etc.), cu efect antialunecare si rezistenta impotriva alcoolului si a apei. Detergenti pardoseli Fabi, concentrati, cu efect antialunecare si rezistenta mare la alcool si apa, este ideal pentru curatarea pardoselilor din spatii cu trafic ridicat: institutii publice, birouri, scoli, gradinite, spatii de productie, etc.

 7. Detergenti sanitari dezinfectanti pentru igienizarea si curatarea obiectelor sanitare (wc, cada, chiuveta, instalatii sanitare, etc.) din locuinte, scoli, gradinite, birouri, spatii publice, etc. Folosirea de detergent sanitari dezinfectanti ajuta la indeparteaza microorganismele si protejeaza impotriva dezvoltarii lor. Detergenti sanitari dezinfectanti Fabi sub forma de gel concentrat, ajuta la indepartarea murdariei fara efort, are o actiune blanda si nu necesita clatire;

 8. Balsam de rufe: protejeaza si catifeleaza tesaturile, pentru spalare manuala cat si automata, ramanand in urma spalarii cu un miros de parfum proaspat si delicat, rezistent in timp. Tesaturile se sifoneaza mai putin, se calca mai usor si nu se mai electrizeaza. Balsam de rufe ambalat la 1L si 5L.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.