Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Imbracaminte de iarna 

/ 40 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Imbracaminte de iarna

Producem imbracaminte de lucru groasa folosita in special in industria alimentara, service auto, constructii. Imbracamintea de iarna ofera o protectie sporita celor care muncesc in medii cu temperatura scazuta sau umiditate mare.

In magazinul nostru gasiti o gama larga de imbracaminte de iarna, special croita pentru a oferi libertate de miscare dar si protectie la frig.

Geci de lucru vatuite

Geci de lucru pentru iarna, confectionate din fas, doc sau tercot. Gecile matlasate de iarna sunt prevazute sau nu cu gluga, in functie de preferinte. Exita si modele de geci de lucru vatuite cu gluga detasabila. Geci de lucru produse cu cea mai mare grija in atelierele noastre sub marca MisSenaGecile de lucru matlasate ofera protectia necesara celor care lucreaza in special in industria alimentara, constructii si service-uri auto. Gecile de lucru groase ofera confortul necesar in mediile cu temperaturi scazute iar croiala speciala contribuie cu succes la libertatea de miscare necesara oricarui muncitor. Pe langa modelele de geci de lucru marca Missena, fabricate in atelierele Dispo Trading, importam o gama variata de geci matlasate de iarna de la producatori de renume din Europa.

Jachete fleece / Jachete Softshell

Jachete fleece, polare de protectie la frig, modele de dama si barbat, ideale pentru orice tip de activitate, in interior sau in aer liber. Importam jachete din fleece, polare de lucru din materiale de foarte buna calitate, softshell si fleece, rezistente la intemperii. Jachete de protectie din softhell, pentru dama si barbat, fabricate din material rezistent la vint si ploaie, potivita pentru activitati sportive in aer liber.

Veste matlasate

Veste de iarna matlasate pentru protectie la frig , din material textil, diverse modele si culori, din tercot sau doc si veste reflectorizante din poliester. Veste vatuite de lucru produse si comercializate sub marca MisSena, pentru industria alimentare atat pentru femei cat si pentru barbati. Va stam la dispozitie cu veste matlsate de lucru cu inchidere cu nasturi sau cu fermoar si buzunare aplicate. Veste de iarna - comode la purtat si calduroase. Gama de culori variata satisfice orice cerinta.

Pantaloni matlasati | Salopete cu pieptar matlasate 

Imbracaminte de protectie la frig, productie proprie sub marca MisSenaprintre care salopete matlasate si pantaloni cu pieptar matlasati. Pantaloni de iarna matlasati | salopete cu pieptar matlasate, pentru lucru si protectie, pentru anotimpul rece, protejeaza lucratori din constructii, industria alimentara (spatii frigorifice), transporturi si telecomunicatii, etc. Salopete cu pieptar vatuite protejeaza lucratorii de temperaturi scazute dar si de precipitatii; recomandate pentru domenii ca: industrie, agricultura, service-auto,  constructii, transporturi si telecomunicatii, etc.

Imbracaminte de iarna groasa, produsa si sub marca Missena, marca recunoscuta pentru calitatea produselor oferite pe piata, dar si imbracaminte vatuita, matlsata din import (Cerva, Renania, Palltex, etc)

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.