Imbracaminte lucru 

Conține 202 produse.
pe pagină
Se afişează 1-15 din 202 articole
Se afişează 1-15 din 202 articole
Imbracaminte lucru

Imbracaminte de lucru si imbracaminte protectie

Suntem producatori de imbracaminte de lucru utilizata in special in industria alimentara, medicala, cosmetica, constructii si service auto.
In magazinul nostru gasiti o gama larga de imbracaminte de protectie, de o calitate superioara la preturi mici. Materialele folosite pentru confectionarea articolelor de imbracaminte de lucru sunt in special doc, tercot si bumbac. Pentru imbracamintea de protectie groasa, se folosesc si alte materiale care asigura confortul termic.
Producem diverse modele de imbracaminte de lucru, astfel putem satisface orice gusturi sau nevoi. Culorile materialelor sunt foarte variate.
Pentru domeniul alimentar, va propunem imbracaminte de lucru precum: costume de bucatari, bonete de bucatari, halate de protectie, combinezoane de lucru, salopete de lucru, echipamente de protectie groase, bluze si pantaloni de lucru si multe altele.
Pentru domeniul medical producem echipament de lucru pentru medici, bonete medicale diverse culori, halate medicale, pantaloni si bluze medicale.
Pentru constructii si service auto, in magazinul nostru gasiti imbracaminte de protectie precum: salopete de lucru, combinezoane de lucru, sepci protectie, halate protectie, pantaloni si bluze de lucru si multe altele. Pentru oferta completa de imbracaminte de lucru, va invitam sa vizitati toate rubricile site-ului nostru.

Maca Missena, marca sub care se comercializeaza imbracamintea de protectie este recunoscuta pentru calitatea superioara a produselor.

Vrei sa cumperi

Imbracaminte lucru

? Dispotrading iti ofera o gama varianta de Imbracaminte lucru online la preturi avantajoase.