Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Imbracaminte lucru 

/ 244 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Imbracaminte de lucru si imbracaminte protectie

Suntem producatori de imbracaminte de lucru utilizata in special in industria alimentara, medicala, cosmetica, constructii si service auto.
In magazinul nostru gasiti o gama larga de imbracaminte de protectie, de o calitate superioara la preturi mici. Materialele folosite pentru confectionarea articolelor de imbracaminte de lucru sunt in special fas impermeabil, tercot si bumbac. Pentru imbracamintea de protectie groasa, se folosesc si alte materiale care asigura confortul termic.
Producem diverse modele de imbracaminte de lucru, astfel putem satisface orice gusturi sau nevoi. Culorile materialelor sunt foarte variate.
Pentru domeniul alimentar, va propunem imbracaminte de lucru precum: costume de bucatari, bonete de bucatari, halate de protectie, combinezoane de lucru, salopete de lucru, echipamente de protectie groase, bluze si pantaloni de lucru si multe altele.
Pentru domeniul medical producem echipament de lucru pentru medici, bonete medicale diverse culori, halate medicale, pantaloni si bluze medicale.
Pentru constructii si service auto, in magazinul nostru gasiti imbracaminte de protectie precum: salopete de lucru, combinezoane de lucru, sepci protectie, halate protectie, pantaloni si bluze de lucru si multe altele. Pentru oferta completa de imbracaminte de lucru, va invitam sa vizitati toate rubricile site-ului nostru.

Pentru imbracaminte de lucru matlasata va propunem o gama variata de:

- Geci de lucru produse cu cea mai mare grija in atelierele noastre sub marca  MisSena (este recunoscuta pentru calitatea produselor comercializat) dar si geci de iarna din import cu o calitate superioara. Gecile de lucru matlasate ofera protectia necesara celor care lucreaza in special in industria alimentara, constructii si service-uri auto. In magazinul nostru gasiti o gama larga de geci de iarna din diverse materiale: fas, bumbac, tercot. Diversitatea modelelor si culorilor gecilor de lucru satisfac orice cerinte. Gecile de lucru groase ofera confortul necesar in mediile cu temperaturi scazute iar croiala speciala contribuie cu succes la libertatea de miscare necesara oricarui muncitor.

- Veste de lucru pentru protectie in anotimpurile reci, din material textil, diverse modele si culori. In magazinul nostru gasiti o gama larga de veste de lucru din tercot sau doc si veste reflectorizante din poliester. Vestele de lucru se adreseaza in special industriei alimentare, au o calitate foarte buna si sunt placute la purtat. Confectionam veste de lucru atat pentru femei cat si pentru barbati. Va stam la dispozitie atat cu veste de lucru comercializate sub marca Missena, marca recunoscuta pentru calitatea produselor oferite pe piata, cat si cu veste de lucru matlasate aduse din import cu o calitate net superioara.

Produse / articole promotionale

Producem articole promotionale din material textil si material netesut sub marca MisSena

In magazinul nostru gasiti o gama larga de produse promotionale ideale pentru orice campanie de succes: sorturi promotionale, tricouri promotionale din bumbac, veste promotionale, sepci promotionale, sepci, sacose si multe alte articole promotionale.

Produsele promotionale pot fi personalizate prin culoarea si imprimeu cu sigla sau mesajul campaniei pe care o desfasurati.

Articole promotionale de cea mai buna calitate.

Articolele promotionale sunt produse cu atentie in atelierele noastre si sunt comercializate sub marca Missena, marca recunoscuta pentru calitatea produselor oferite.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.