Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Incaltaminte de lucru 

/ 21 produse
Sorteaza
 • Produse recomandate
 • Pret: ascendent
 • Pret: descendent
 • Nume produs: de la A la Z
 • Nume produs: de la Z la A
 • In stoc
 • Referinta: ascendent
 • Referinta: descendent

Incaltaminte de lucru

Special pentru domeniile care presupun un risc minim de accidentare, va prezentam o gama larga de incaltaminte de lucru. Incaltamintea de lucru este special conceputa sa protejeze picioarele. Incaltamintea de lucru precum saboti, pantofi, bocanci, sandale sau cizme se adreseaza in special domeniul medical, alimentar, cosmetic, curatenie sau constructii.

In magazinul nostru online gasiti o gama larga de incaltaminte de lucru pentru atat pentru personalul medical cat si pentru lucratori din industria alimentara, curatenie, linii de productie: saboti de lucru, sandale de lucru, bocanci de lucru si cizme de lucru. Gama de incaltaminte protectie cuprinde incaltaminte care poate fi folosita atat in interior cat si in exterior. Aceasta incaltaminte de lucru asigura confortul necesar piciorului pentru activitati care presupun stat in picioare pentru timp indelungat.

Categorii de baza incaltaminte de lucru. EN ISO 20347:

 • - OB: cerinte de baza
 • - O1-OB: antistatic, absorbtie a socului in toc, zona calcai inchisa
 • - 02 - 01: penetratia si absorbtia apei
 • - 03 - 02: rezistenta la penetrare, talpa cu desen

Incaltaminte de lucru standard

Pantofi de lucru

In magazinul online Dispo gasiti pantofi de lucru albi din piele sau din microfibra (pentru industria alimentara, medicala si farmaceutica) si  pantofi de lucru negri din piele (pentru domenii fara risc de accidentare la locul de munca). In functie de tipul de piele din care sunt fabricate va recomandam pantofi de lucru pot fi pentru interior (piele/microfibra alba) sau pentru exterior (piele neagra) Pielea din care sunt fabricati pantofii de lucru nu este impermeabila, este pearmeabila si rezista la umiditate pentru un timp destul de scurt.

Bocanci de lucru

Incaltaminte de lucru fara bombeu metalic, asigura protectie pentru un risc minim de accidentare. Bocanci de lucru fara protectie metalica din piele alba sau din microfibra (industria farmaceutica si alimentara) si  bocanci de lucru din piele neagra ( curatenie si salubritate, transport si telecomunicatii, agricultura si silvicultura). Bocanci de lucru O1 nu sunt impermeabil si nu rezista la umiditate pe termenul lung, fiind recomandati mai mult pentru in interior sau pe vreme frumoasa, fara intemperii.

Sandale de lucru

Incaltaminte de lucru fara protectie metalica, pentru lucru in anotimpul cald permite respirabilitatea picioarelor, ideale pentru benzile de productie din industria alimentara unde lucratori stau mult in picioare. Sandale de lucru fara protectie metalica pot fi sandale albe recomandate pentru interior (din piele sau microfibra) si sandale negre din piele recomandate in domenii in care muncitorii nu sunt supusi riscurilor majore.

Saboti de lucru

Papuci de lucru usori si comozi pentru lucru in interior, din piele perforata pentru a asigura respirabilitatea picioarelor, ideali pentru lucratori din sistemul sanitar si farmaceutic, firme de curatenie. Saboti de lucru din piele alba, imprimata sau colorata, pentru interior cu dau fara bareta in zona calcaiului. Sabotii de lucru sun comozi cu preluarea socului in calcai. Sabotii de lucru pot fi din: piele naturala,  piele sintetica si EVA 

Dispo Trading asigura calitatea incaltamintei de lucru prin parteneriate cu furnizori / producatori renumiti, precum: Cerva, Renania, Rhino Safety, Palltex

In magazinul nostru va oferim, pe langa incaltaminte de lucru si protectie, uniforme de lucru si uniforme medicale confectionate in atelierul Dispo Trading sub marca MisSena

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.