Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Incaltaminte de protectie 

/ 24 produse
Sorteaza
 • Produse recomandate
 • Pret: ascendent
 • Pret: descendent
 • Nume produs: de la A la Z
 • Nume produs: de la Z la A
 • In stoc
 • Referinta: ascendent
 • Referinta: descendent

Incaltaminte de protectie

Special conceputa pentru domeniile care presupun risc crescut la loviri, intepaturi, taieri si lectrocutari. Incaltaminte de protectie recomandata pentru toate domeniile de activitate unde este necesara o protectie suplimentara pentru risc mecanic de accidentare prin lovire, intepare, taiere (alimentar, manipulare marfa, transport marfa, constructii), risc de electrocutare, etc

Categorii de baza pentru incaltaminte de protectie, EN ISO 20345;

 • - SB: cerinte de baza
 • - S1 - SB: antistatic, absorbtie a socului in toc, zona calcai inchisa
 • - S2 - S1: penetratia si absorbtia apei
 • - S3 - S2: rezistenta la penetrare, talpa cu desen
 • - S4 - S1; antistatic, absorbtie a socului in toc
 • - S4 - S4: rezistenta la penetrare, talpa cu desen

Incaltaminte de protectie pictograme

Din categoria de incaltaminte de protectie face parte:
- incaltamintea pentru protectie mecanica (cu bombeu si lamela metalice) care asigura protectie lucratorului in caz de lovire, intepare
- incaltamintea de protectie electroizolanta care asigura protectie la electrocutare

Bocanci de protectie

Bocanci de protectie confectionati din piele sau microfibra cu bombeu metalic. Bocancii de protectie se adreseaza lucrului in domeniul medical, farmaceutic, alimentar sau constructii. Bocancii de lucru se inchid cu sireturi, sunt foarte rezistenti si protejeaza foarte bine piciorul.

Cizme de protectie

Folosite in special in industria farmaceutica si alimentara, aceste cizme protectie din PVC asigura confort piciorului, unt rezistente la apa, noroi, uleiuri si produse petroliere. In magazinul nostru online gasiti cizme protectie capusite cu material textil si au talpa cu striatii care previn alunecarea.  Cizme protectie electroizolante special concepute pentru electricieni si pentru orice muncitor care lucreaza in domenii cu risc crescut de electrocutare. Prin folosirea cizme protectie electroizolante pot fi preintampinate accidentele de lucru prin electrocutare, acestea actionand ca o bariera la trecerea curentului electric prin intermediul corpului uman.

Pantofii de protectie

Pantofi cu bombeu S1 fac parte din echipamentul necesar persoanelor care lucreaza in domeniile aplicate din zona industriala, medicala si ofera siguranta si confort deplin pe toata durata zilei. Incaltamintea de protectie de la Dispotrading raspunde nevoilor de lucru si sunt ideale pentru persoanele care lucreaza o perioada mare de timp in picioare. Pantofi de protectie special fabricati pentru a rezista chiar si conditiilor nefavorabilelor de lucru. Pantofi cu bombeu fabricati din piele sau microfibra usoara, sunt antiderapanti, sunt comozi si lasa pielea sa respire, sunt comozi, ideali pentru munca in picioare, lasand o senzatie placuta chiar inca de la incaltarea lor.

Saboti si sandale de protectie

Saboti si sandale de protectie pentru lucratori din industria alimentara, medicala si farmaceutica, curatenie, ofera confort si siguranta. Pentru ca sanatatea si siguranta picioarelor este importanta, sabotii de protectie sunt o solutie comoda a incaltamintei de lucru rigide, pe care o folosesti in mod uzual. Fabricate dintr-un material rezistent si protectiv, sandalele de protectie sunt o forma de a combate durerile de picioare de la finalul zilei, sunt o masura de igiena, dar si de siguranta impotriva accidentelor. Sabotii de protectie de la Dispotrading pot fi gasiti online, la preturi avantajoase, cu livrare la adresa ceruta.

In magazinul nostru online gasiti o gama larga de incaltaminte de protectie pentru personalului din domenii ca: transport si telecomunicatii, depozitare si manipulare marfa, constructii, service-auto, pornind de la incaltaminte de vara si interior (saboti de protectie, sandale de protectie si pantofi de protectie) pana la incaltaminte de iarna si exterior (bocanci si ghete de protectie sau cizme protectie). Aceasta incaltaminte protectie asigura confortul si protectia necesara piciorului.

Dispo Trading va asigura de calitatea produselor, furnizand incaltaminte de protectie achizitionata de la furnizori de incredere precum: Renania, Sir Safety, Cerva, Usam

Cu incaltamintea de protectie si uniformele de lucru confectionate in atelierul Dispo Trading sub marca  MisSena puteti concepe echipamentul de lucru ideal pentru orice domeniu de activitate.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.