Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Incaltaminte lucru si protectie 

/ 47 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Incaltaminte de lucru si protectie

Special pentru domeniile care presupun stat in picioare pentru timp indelungat, va prezentam o gama larga de incaltaminte de lucru si protectie.

Incaltamintea de lucru este special conceputa pentru riscuri minime la locul de munca si anume sa protejeze picioarele de frig, murdarie si de umezeala (doar pentru un timp de contact foarte scurt). Incaltamintea de lucru precum saboti de lucru sau medical, pantofi de lucru, bocanci de lucru, sandale de lucru sau cizme de lucru se adreseaza in special domeniul medical, alimentar, cosmetic, curatenie sau constructii.

Incaltaminte de protectie conceputa pentru a proteja piciorul in anumite conditii de soc (lovire mecanica, penetrare apa, paturnderea in talpa de obiecte ascutite sau taioase, etc.) Incaltaminte de protectie pentru riscuri ridicate ( bocanci protectie, pantofi protectie, saboti si sandale de protectie, cizme de protectie) utilizata in domeniul alimentar, constructii, service auto sau in oricare domeniul este necesara o protectie suplimentara.

In magazinul nostru online gasiti o gama larga de incaltaminte pentru personal, ce cuprinde incaltaminte atat pentru interior cat si pentru exterior, pentru anotimpul cald cat si pentru anotimpul rece, pentru risc minim dar si pentru risc crescut de accidente. Aceasta incaltaminte de lucru si protectie asigura confortul si protectia necesara piciorului.

Simboluri si pictograme incaltaminte de lucru si protectie

Incaltaminte lucru si protectie simboluri pictograme

Incaltaminte de lucru si protectie Norme Europene

Incaltaminte lucru si protectie Norme Europene

Descriere tehnica incaltaminte de lucru si protectie

Descriere tehnica incaltaminte de lucru si protectie

Calitatea incaltamintei de lucru si protectie este asigurata de colaborarea cu furnizori de renume precum: Rhino Safety, Renania, Usam.

Echipamentul de lucru confectionat de Dispo Trading sub marca  MisSena impreuna cu incaltamintea de lucru si protectie compun uniforma de lucru ideala pentru orice angajat, permintandu-i astfel sa lucreze in conditii de siguranta la locul de munca.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.