Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Incaltaminte lucru si protectie 

/ 44 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Incaltaminte protectie & lucru

Special pentru domeniile care presupun stat in picioare pentru timp indelungat, va prezentam o gama larga de incaltaminte de lucru si protectie.

Incaltamintea de lucru: conceputa pentru riscuri minime la locul de munca si anume sa protejeze picioarele de frig, murdarie si de umezeala (doar pentru un timp de contact foarte scurt). Incaltamintea de lucru precum saboti de lucru sau medicali, pantofi de lucru, bocanci de lucru, sandale de lucru sau cizme de lucru se adreseaza in special domeniului medical, alimentar, cosmetic, curatenie sau constructii.

Incaltaminte de protectie: conceputa pentru a proteja piciorul in anumite conditii de soc (lovire mecanica, penetrare apa, paturnderea in talpa de obiecte ascutite sau taioase etc.) Incaltaminte de protectie pentru riscuri ridicate ( bocanci protectie, pantofi protectie, saboti si sandale de protectie, cizme de protectie) utilizata in domeniul alimentar, constructii, service auto sau in oricare domeniu este necesara o protectie suplimentara.

Incaltaminte & pantofi de lucru si protectie 

In magazinul nostru online gasiti o gama larga de articole pentru personal, cuprinzand incaltaminte atat pentru interior, exterior, pentru anotimpul cald sau rece, pentru risc minim sau risc crescut de accidente. Aceasta incaltaminte de lucru si protectie asigura confortul si protectia necesara piciorului.

Simboluri si pictograme: 

Incaltaminte lucru si protectie simboluri pictograme

Norme Europene: 

Incaltaminte lucru si protectie Norme Europene

Descriere tehnica: 

Descriere tehnica incaltaminte de lucru si protectie

Calitatea este asigurata de colaborarea cu furnizori de renume precum: Rhino Safety, Renania, Usam.

Echipamentul de lucru confectionat de Dispo Trading sub marca  MisSena compun uniforma de lucru ideala pentru orice angajat, permintandu-i astfel sa lucreze in conditii de siguranta la locul de munca.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.