Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Lavete industriale profesionale 

/ 39 produse
Sorteaza
 • Produse recomandate
 • Pret: ascendent
 • Pret: descendent
 • Nume produs: de la A la Z
 • Nume produs: de la Z la A
 • In stoc
 • Referinta: ascendent
 • Referinta: descendent

Lavete industriale profesionale

Va propunem o gama de lavete industriale profesionale, cu un grad de rezistenta, capacitate de absorbtie si curatare foarte mare. Lavetele sunt de mai multe tipuri in functie de materialul din care sunt confectionate:

1) Lavete bumbac si microfibra

Lavete din bumbac pentru sters suprafete, confectionate din material textil (tricot) 100%bbc, cu diverse dimensiuni, au o cu rezistenta marita si sunt folosite pentru curatarea oricaror tipuri de suprafete. Lavetele din bumbac au un mare grad de absorbtie.

Lavete din microfibra, din fire despicate (maresc suprafata) suprafata de contact marita, ceea ce inseamna o putere de curatare mult mai eficienta si utilizare redusa de produse chimice. Comparativ cu lavetele clasice din material textile, care doar imping murdaria si umezeala (suprafata ramane murdara si umeda), lavetele de microfibra ridica si captureaza umezeala si murdaria, suprafata ramand curata, uscata, bine lustruita. Lavetele microfibra se remarca prin durabilitate si rezistenta la spalare. 

2) Lavete netesute

Lavete pentru curatenie confectionate dintr-un amestec de fibre naturale cu fibre sintetice sau doar fibre sintetice (ex. poliester, polipropilena). Materialele astfel obtinute au caracteristici unice, depinzand de compozitie (absorbtie), putere mare de curatare, durabilitate, rezistenta la solventi si uleiuri. Lavete netesute din fibrele sintetice au forme de legatura diferite si nu sunt tesute (comparativ cu materialul textil). In functie de compozitia materialului, caracteristicile lavetelor netesute sunt unice. Tinand cont de toate caracteristicile de mai jos, lavetele netesute sunt ideale pentru stergeri repetate: rezistenta la rupere, rezistenta la uleiuri si solventi, putere mare de curatare, absorbante, durabile

3) Lavete din hartie

Lavete hartie air-laid sunt lavete de calitate superioara, cu utilizare limitata, recomandate pentru stergeri industriale in conditii dificile. Lavetele din hartie air-laid sunt voluminoase, poroase si fine ceea ce le confera proprietati ridicate de absorbtie si rezistenta comparativ cu hartia obisnuita. Fibrele formeaza o structura cu ajutorul aerului, neutilizand  apa ca mediu pentru imbinarea fibrelor. In functie de procentul de celuloza din compozitia materialului sun recomandate a fi folosite la: curatare maini, stergeri lichide, preparare alimente, curatare utilaje, stergeri uleiuri, etc. Caracteristici lavete de hartie air-laid: nu zgarie, avand o textura fina, antistatica, nu lasa scame si praf, structura rezistenta chiar si atunci cand este uda, poate fi clatita si refolosita

Lavetele profesionale in functie de autorizari si de materialul din care este confectionat pot fi folosite in diverese ramuri ale industriei pot fi:

 • - Lavete profesionale industria alimentara si HoReCa
 • - lavete profesionale pentru automotive
 • - lavete profesionale pentru tipografii
 • - lavete industria aviatica
 • - lavete industria electronica
 • - lavete industria farmaceutica

Lavetele autorizate food contact, este obligatoriu sa fie folosite in toate domeniile in care igiena este cruciala si este obligatoriu ca normele HACCP sa fie implementate. Pentru aceasta este necesar ca in industria alimentara si HoReCa sa se foloseasca lavete profesionale care sa fie usor de clatit si cu usucare rapida, pentru ca bacteriile sa nu aiba timp sa se dezvolte si sa se inmulteasca. Astfel laveta ramane igienica si proaspata timp indelungat. Certificarea antibacteriala pentru lavetele profesionale, in special cele utilizate in industria alimentara, reprezinta un plus de valoarea adus lavetei, prin reducerea cresterii bacteriene in structura acesteia.

Lavetele profesionale din magazinul nostru sunt confectionate prin tehnologii speciale, avand astfel o calitate superioara.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.