Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Lavete profesionale HoReCa 

/ 2 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Lavete profesionale HoReCa

Lavetele profesionale in functie de autorizari si de materialu din care este confectionat pot fi folosite in diverese ramuri ale industriei.

Lavete profesionale pentru industria alimentara autorizate pentru food contact, folosite in domenii in toate domeniile in care igiena este cruciala, este obligatoriu ca normele HACCP sa fie implementate.

Pentru aceasta este necesar sa se foloseasca lavete profesionale pentru industria alimentara care sa fie usor de clatit si cu usucare rapida, pentru ca bacteriile sa nu aiba timp sa se dezvolte si sa se inmulteasca. Astfel laveta ramane igienica si proaspata timp indelungat. Certificarea antibacteriala pentru lavetele profesionale, in special cele utilizate in industria alimentara, reprezinta un plus de valoarea adus lavetei, prin reducerea cresterii bacteriene in structura acesteia.

Lavete netesute, fabricate din polipropilena (sau TNT) un amestec de fibre naturale cu fibre sintetice sau doar fibre sintetice (ex. poliester, polipropilena). Fibrele sintetice au alte forme de legatura  si nu sunt tesute (comparativ cu materialul textil).

In functie de compozitia materialului, caracteristicile lavetelor netesute sunt unice. Tinand cont de toate caracteristicile de mai jos, lavetele netesute sunt ideale pentru stergeri repetate: rezistenta la rupere, rezistenta la uleiuri si solventi, putere mare de curatare, absorbante, durabile

Lavete microfibra , material cu mai multe fire despicate, suprafata de contact marita, ceea ce inseamna o putere de curatare mult mai eficienta si utilizare redusa de produse chimice. Comparativ cu lavetele clasice din material textile, care doar imping murdaria si umezeala (suprafata ramane murdara si umeda), utilizand lavete de microfibra acestea ridica si captureaza umezeala si murdaria, suprafata ramand curata, uscata, bine lustruita.

Lavete hartie air-laid sunt lavete de calitate superioara, cu utilizare limitata, recomandate pentru stergeri industrial in conditii dificile. Lavetele din hartie air-laid sunt voluminoase, poroase si fine ceea ce le confera proprietati ridicate de absorbtie si rezistenta comparativ cu hartia obisnuita. Fibrele formeaza o structura cu ajutorul aerului, neutilizand  apa ca mediu pentru imbinarea fibrelor.

Caracteristici lavete de hartie air-laid: nu zgarie, avand o textura fina, antistatica, nu lasa scame si praf, structura rezistenta chiar si atunci cand este uda, poate fi clatita si refolosita

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.