Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Lavete profesionale 

/ 25 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Descriere lavete profesionale

Va propunem o gama de lavete profesionale, cu un grad de rezistenta, capacitate de absorbtie si curatare foarte mare.

Lavetele sunt de mai multe tipuri in functie de materialul din care sunt confectionate:

1) Lavete din bumbac confectionate din material textil, tricot, cu diverse dimensiuni, au o cu rezistenta marita si sunt folosite pentru curatarea oricaror tipuri de suprafete. Lavetele din bumbac au un mare grad de absorbtie.

2) Lavete netesute confectionate dintr-un amestec de fibre naturale cu fibre sintetice sau doar fibre sintetice (ex. poliester, polipropilena). Materialele astfel obtinute au caracteristici unice, depinzand de compozitie (absorbtie), putere mare de curatare, durabilitate, rezistenta la solventi si uleiuri:

- Lavete profesionale Sontara EC - recunoscute pentru capacitatea lor de degresare si sunt folosite in industria alimentara si Sontara Mediclean - recunoscute pentru capaciatea lor de curatare a aparaturii medicale

- Lavete degresat profesionale si industriale Kraft - recomandate in special in industria auto si service-uri auto, pentru stergerea suprafetelor inaintea operatiunilor de vopsire si alte procese ce implica piese auto

- Lavete netesute Chicopee pentru industria alimentara, autorizate Antibac, culori conform HACCP, certificate pentru Food Contact

3) Lavete microfibra din fire despicate (maresc suprafata), utilizare redusa a produselor chimice, recomandate pentru stergeri speciale. Lavetele microfibra se remarca prin durabilitate si rezistenta la spalare. Pentru anumite intrebuintari au fost dezvoltate lavete microfibra dedicate cum sunt lavetele microfibra pentru geamuri.

4) Lavete din hartie cu recomandari de utilizare in functie de procentul de celuloza din compozitia materialului: curatare maini, stergeri lichide, preparare alimente, curatare utilaje, stergeri uleiuri, etc.

Lavetele profesionale din magazinul nostru sunt confectionate prin tehnologii speciale, avand astfel o calitate superioara.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.