Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Manusi de protectie 

/ 59 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Manusi de protectie

Manusile de protectie sunt utile in diverse domenii precum: service auto, constructii, agricultura, silvicultura, piscicultura si vanatoare, industria lemnului si a mobilei, logistica si transporturi, telecomunicatii, industria alimentara, manipulare marfa.

Va propunem o gama larga de manusi protectie mecanica, antitermica, antiacida, electorizolante, de calitate superioara, la preturi de producator. In magazinul nostru online gasiti manusi protectie care contribuie la siguranta personalului din diverse domenii de activitate. Diversitatea modelelor si marimilor acestor manusi protectie raspunde oricaror cerinte. Manusile de protectie sunt confectionate din diverse tipuri sau combinatii de materiale, si anume: piele bovina, piele capra, piele porc, combinatie de tesatura cu piele, tesatura impregnata in poliuretan, latex  sau nitril.

Manusi gradinarit pentru gradinarit

Manusi gradinarit pentru protectia mainilor de microbi sau murdarie. Va propunem o gama larga de manusi gradinarit confectionate din diverse materiale. In functie de necesitati, puteti opta pentru manusi de gradinarit din latex groase sau manusi de unica folosinta.

In magazinul nostru online gasiti manusi gradinarit de unica folosinta confectionate din vinil, nitril, latex sau polietilena. Varietatea de modele si culori de manusi gradinarit satisface orice cerinta. Comercializam manusi gradinarit de unica folosinta sub marca Missena, marca recunoscuta pentru calitatea produselor oferite pe piata.Articole pentru protectia mainilor

Dispo Trading va ofera o gama variata de produse pentru protectia mainilor la cele mai bune preturi. Alege manusile de la Dispo Trading si beneficiezi de preturi avantajoase.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.