Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Manusi de protectie 

/ 43 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Manusi de protectie lucru 

Manusile de protectie sunt utile in diverse domenii precum: service auto, constructii, agricultura, silvicultura, piscicultura si vanatoare, industria lemnului si a mobilei, logistica si transporturi, telecomunicatii, industria alimentara, manipulare marfa.

Va propunem o gama larga de manusi protectie mecanica, antitermica, antiacida, electorizolante, de calitate superioara, la preturi de producator. In magazinul nostru online gasiti articole care vor contribui la siguranta personalului din diverse domenii de activitate.

Diversitatea modelelor si marimilor acestora raspunde oricaror cerinte. Manusile sunt confectionate din diverse tipuri sau combinatii de materiale, si anume: piele bovina, piele capra, piele porc, combinatie de tesatura cu piele, tesatura impregnata in poliuretan, latex  sau nitril.

Manusi pentru gradinarit

Manusile pentru gradinarit protejeaza mainile de microbi sau murdarie. Va propunem o gama larga de produse confectionate din diverse materiale. In functie de necesitati, puteti opta pentru cele din latex groase sau manusi de unica folosinta.

In magazinul nostru online gasiti manusi gradinarit de unica folosinta confectionate din vinil, nitril, latex sau polietilena. Varietatea de modele si culori satisface orice cerinta.

Comercializam articole pentru protectia mainilor de unica folosinta sub marca Missena, marca recunoscuta pentru calitatea produselor oferite pe piata.



Manusi de lucru profesionale mecanic, electrician, sudor, constructii

Dispo Trading va ofera o gama variata de produse pentru protectia mainilor la cele mai bune preturi. Alege manusile de la Dispo Trading si beneficiezi de preturi avantajoase.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.