Manusi de unica folosinta 

Conține 26 produse.
pe pagină
Se afişează 1-15 din 26 articole
Se afişează 1-15 din 26 articole
Manusi de unica folosinta

Manusi de unica folosinta marca Missena

Importam si comercializam sub marca Missena manusi de unica folosinta cu o calitate foarte buna si preturi mici. In magazinul nostru gasiti o gama larga de manusi de unica folosinta care ofera o protectie sporita si care pot fi utilizate in foarte multe domenii de activitate. Va propunem manusi de unica folosinta pentru domeniul medical, alimentar, cosmetic, agricol sau curatenie.

Tipuri de manusi unica folosinta comercializate:

Dispotrading.ro comercializeaza urmatoarele tipuri de manusi de unica folosinta:

  • Manusi din latex de unica folosinta, disponibile in varianta pudrate sau nepudrate. Varianta de manusi unica folosinta nepudrate este adresata celor care au alergii la diversi compusi. In varianta manusi unica folosinta pudrate, manusile pot fi pudrate cu amidon de porumb sau cu menta.
  • Manusi din vinil de unica folosinta, utilizate cel mai adesea in industria alimentara. In magazinul nostru gasiti manusi de unica folosinta din vinil albastre sau transparente.
  • Manusi din nitril de unica folosinta ofera protectie sporita, au o calitate foarte buna si sunt cele mai rezistente. In magazinul nostru gasiti manusi de unica folosinta din nitril intr-o gama variata de modele si culori.
  • Manusi din polietilena de unica folosinta ofera o sensibilitate tactila ridicata, confort si protectie eficienta. Sunt utilizate cel mai adesea in industria alimentara si cosmetica.
  • Manusile de unica folosinta TPE reprezinta varianta imbunatatita a manusilor clasice de polietilena, mai groasa si mai rezistenta, cu un gofraj accentuat pentru o buna aderenta in utilizare. Manusile de unica folosinta TPE sunt folosite in special in industria alimentara pentru manipularea carnii si in cosmetica. Sunt foarte elastice si rezistente.

Preturi avantajoase la manusi de unica folosinta pe Dispotrading.ro

Vrei sa cumperi

Manusi de unica folosinta

? Dispotrading iti ofera o gama varianta de Manusi de unica folosinta online la preturi avantajoase.