Manusi de unica folosinta 

Conține 24 produse.
pe pagină
Se afişează 1-15 din 24 articole
Se afişează 1-15 din 24 articole
Manusi de unica folosinta

Manusi unica folosinta

Importam si comercializam sub marca Missena manusi unica folosinta, cu o calitate foarte buna si preturi mici.

In magazinul nostru gasiti o gama larga de manusi unica folosinta, care ofera o protectie sporita si care pot fi utilizate in foarte multe domenii de activitate. Va propunem manusi de unica folosinta pentru domeniul medical, alimentar, cosmetic, agricol sau curatenie.

Tipuri de manusi unica folosinta comercializate:

Manusi unica folosinta din latex, disponibile in varianta pudrate sau nepudrate. Varianta de manusi unica folosinta nepudrate este adresata celor care au alergii la diversi compusi. In varianta manusi unica folosinta pudrate, manusile pot fi pudrate cu amidon de porumb sau cu menta.

Manusi unica folosinta din vinil, utilizate cel mai adesea in industria alimentara. In magazinul nostru gasiti manusi de unica folosinta din vinil albastre sau transparente.

Manusi unica folosinta din nitril, ofera protectie sporita, au o calitate foarte buna si sunt cele mai rezistente. In magazinul nostru gasiti manusi de unica folosinta din nitril intr-o gama variata de modele si culori.

Manusi unica folosinta din polietilena, ofera o sensibilitate tactila ridicata, confort si protectie eficienta. Sunt utilizate cel mai adesea in industria alimentara si cosmetica.

 

Manusi unica folosinta CPE

, reprezinta varianta imbunatatita a manusilor clasice de polietilena, mai groasa si mai rezistenta, cu un gofraj accentuat pentru o buna aderenta in utilizare.

 

Manusi unica folosinta TPE, folosite in special in industria alimentara pentru manipularea carnii si in cosmetica. Sunt foarte elastice si rezistente.

Va invitam sa parcurgeti categoriile de manusi de unica folosinta propuse in magazinul nostru online pentru a gasi cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastra.

Vrei sa cumperi

Manusi de unica folosinta

? Dispotrading iti ofera o gama varianta de

Manusi de unica folosinta

online la preturi avantajoase.