Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Manusi examinare 

/ 2 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Manusi pentru examinare medicala

In magazinul nostru online gasiti o gama larga de manusi examinare care ofera protectia necesara atat medicului cat si pacientului. Va propunem o gama larga de manusi examinare in diverse masuri si culori: albe, albastre, rosii, violet, negre, transparente, roz, verzi. Alege din urmatoarele tipuri de manusi examinare medicala:


Manusi examinare latex

Manusile de examinare din latex sunt disponibile in doua variante: manusi examinare pudrate sau manusi examinare nepudrate. Manusile din latex nepudrate sunt recomandate persoanelor cu alergii. In general, manusile din latex sunt destul de elastice, chiar daca sunt mai groase decat alte tipuri de manusi medicale de examinare.

Manusi examinare vinil

Manusile din vinil reprezinta cea mai avantajoasa varianta de manusi medicale pentru examinare. Manusile de examinare din vinil ofera protectie limitata si sunt folosinte in activitatile medicale de rutina. Manusile de vinil fac parte din categoria de manusi de examinare pudrate usor.

Manusi examinare nitril

Manusile de nitril sunt cele mai rezistente manusi medicale de examinare si ofera cea mai buna protectie. Aceste manusi de examinare au o rezistenta remarcabila la substante chimice si strapungere. Manusile de nitril fac parte din categoria manusi de examinare nepudrate.

Manusi chirurgicale si manusi examinare medicala

Manusile de examinare, ca si manusile chirurgicale, sunt folosite in clinici medicale si spitale pentru consultatiile medicale, examinare si diferite tipuri de terapie. Diferenta dintre manusile de examinare si manusile chirurgicale este ca primele sunt ambidextre, in timp ce manusile chirurgicale sunt ambalate perechi, o manusa chirurgicala pentru mana dreapta si una pentru mana stanga. In plus manusile chirurgicale sunt sterile.

Manusi examinare medicala la preturi foarte avantajoase

Dispotrading iti ofera o gama varianta de manusi examinare online la preturi avantajoase. Comercializam manusi examinare sub marca Missena, marca recunoscuta pentru calitatea produselor oferite pe piata.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.