Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Manusi polietilena cpe albastre

Specificatii manusi TPE albastre Manusi TPE  albastre - o alternativa mai ieftina pentru manusile de vinil . Facand o comparatie cu celelalte tipul de manusi de unica folosinta , aceste manusi TPE sunt la fel de rezistente ca manusile de vinil dar mai elastice, nepudrate si catifelate ca manusile de nitril . Manusi TPE albastre folosinte in industria alimentara, in special la ... Citeste mai mult

Specificatii manusi TPE albastre

Manusi TPE albastre - o alternativa mai ieftina pentru manusile de vinil.

Facand o comparatie cu celelalte tipul de manusi de unica folosinta, aceste manusi TPE sunt la fel de rezistente ca manusile de vinil dar mai elastice, nepudrate si catifelate ca manusile de nitril.

Manusi TPE albastre folosinte in industria alimentara, in special la procesarea alimentelor unsuroase sau uleioase precum carnea si pestele, avand aderenta foarte buna.

Manusi de unica folosinta din TPE utilizate in industria alimentara pentru prelucrarea produselor alimentare (sunt certificate pentru contactul cu alimente).

Manusile TPE albastre sunt fabricate dintr-un elastomer termoplastic, avand rezistenta si elasticitate implicita, fara a mai fi necesari aditivi suplimentari, ceea ce le face superioare altor manusi pentru industria alimentara

Sunt utilizizate deasemenea si in domeniul medical sau cosmetic.

Marimi disponibile manusi TPE: S, M, L.

Ambalare manusi TPE albastre: 100buc/cutie.

Pretul este pentru o cutie manusi TPE.

Citeste mai putin

5,84 lei (6,95 lei cu TVA)


MarimeDisponibilitateConditionariPret
(Fara TVA)
Cantitate
LFara stoc 5,84 leiStoc epuizat
Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.