Filtre produse

Marime manusi

Manusi vinil 

Conține 2 produse.
Se afişează 1-2 din 2 articole
Se afişează 1-2 din 2 articole
Manusi vinil

Manusi vinil - utilizare si beneficii

Manusile din vinil de unica folosinta sunt utilizate pentru protejarea mainilor impotriva substantelor chimice si a microbilor. Manusile de vinil se folosesc mai ales in manipularea alimentelor, industria alimentara procesare de alimente, saloane de masaj, cabinete medicale, in gradina sau la bucatarie. Aceste manusi de vinil reprezinta o alternativa economica pentru serviciile care presupun un buget atent controlat.

Va oferim manusi vinil de foarte buna calitate, care creaza o bariera standard de protectie a corpului si a bunurilor manevrate. Nu contin proteine din latex, asadar reprezinta o varianta sanatoasa pentru cei alergici la latex. Exista o mare varietate de persoane care prefera utilizarea unor manusi din vinil pentru protectie.Dispotrading va ofera manusi vinil la preturi mici

Importam si comercializam manusi vinil marca Missena, marca recunoscuta pentru calitatea produselor oferite pe piata. In magazinul nostru gasiti manusi vinil albastre si manusi vinil transparente. Ambele tipuri de manusi vinil sunt usor pudrate cu amidon de porumb si au certificare pentru contact cu produsele alimentare.

Vrei sa cumperi

Manusi vinil

? Dispotrading iti ofera o gama varianta de Manusi vinil online la preturi avantajoase.