Mopuri Galeti Maturi Farase 

Conține 28 produse.
pe pagină
Se afişează 1-15 din 28 articole
Se afişează 1-15 din 28 articole
Mopuri Galeti Maturi Farase

Mopuri profesionale fabricate din materiale absorbante ca bumbac si microfibra, recomandate pentru spalarea pardoselilor din locuinte, spatii comerciale, institutii publice, scoli, spatii de productie, ideale pentru a indeparta murdaria din incaperi, usor de folosit pentru spatii greu accesibile si colturi, datorita formelor rotunde sau plate.

Mopuri din microfibra si bumbac: capacitate mare de absorbtie, elimina foarte bine apa prin stoarcere, folosinte atat pentru curatare umeda cat si uscata, pot fi utilizate pe toate tipurile de suprafete fara a le zgaria, usor de intretinut prin spalare la max. 60°C, potrivite pentru spalarea suprafetelor din gresie|granit (mopuri din bumbac) si parodoseli din lemn|PAL mopuri din microfibra )

Galeti cu storcator, diverse capacitati, sunt recomandate pentru spalarea si stoarcerea tutror tipurilor de mopuri bumbac si microfibra, rotunde si plate. Galeti pentru spalat pardoseli sunt fabricate din plastic rezistent la uzura si usor de intretinut.

Cozi din lemn, metal si telescopice fabricate din materiale rezistente, cu filet potrivit pentru toate tipurile de mopuri si maturi.

Maturi late si maturi inalte disponibile pe culorile rosu si albastru, se potrivesc la orice tip de coada lemn, metal sau telescopica, fabricate din plastic dur si rezistent la uzura.

Faras simplu sau faras cu lamela din cauciuc, folosite impreuna cu maturi late sau inalte, ajuta la curatenia spatiilor din interior sau exterior; sunt fabricate din palstic dur si rezistent la uzura.

Vrei sa cumperi

Mopuri Galeti Maturi Farase

? Dispotrading iti ofera o gama varianta de Mopuri Galeti Maturi Farase online la preturi avantajoase.