Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

IGN PARSTA100

Solutie desfundat tevi Axial 1L

Descriere solutie desfundat tevi Axial 1L Solutie profesionala pentru desfundat tevi conceputa special pentru a indeparta eficient depunerile de murdarie de pe tevile de scurgere si sifoane. Se recomanda folosirea de solutii pentru desfundat tevi cel putin saptamanal pentru a mentine igiena dar si pentru indepartarea indepartarea mirosurilor. Mod de utilizarea pentru solutie desfundat t... Citeste mai mult

Descriere solutie desfundat tevi Axial 1L

Solutie profesionala pentru desfundat tevi conceputa special pentru a indeparta eficient depunerile de murdarie de pe tevile de scurgere si sifoane. Se recomanda folosirea de solutii pentru desfundat tevi cel putin saptamanal pentru a mentine igiena dar si pentru indepartarea indepartarea mirosurilor.

Mod de utilizarea pentru solutie desfundat tevi Axial 1L
Mai intai se toarna solutia pe teava/sifon dupa care se asteapta cel mult 15 min sa actioneze asupra dopului de murdarie sau impuritatilor depuse. Dupa ce trece timpul de asteptare in prima faza se toarna apa fierbinte din abundenta dupa care se clateste cu apa rece.

Cand utilizati solutie desfundat tevi Axial 1L folositi manusi de protectie pentru a evita contactul solutiei cu pielea. .

Ambalaj: sticla palstic
Capacitate: 1000 ml

Citeste mai putin

4,25 lei (5,06 lei cu TVA)

In stoc


ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.