Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Filtre de produse

Solutii profesionale de curatat 

/ 8 produse
Sorteaza
  • Produse recomandate
  • Pret: ascendent
  • Pret: descendent
  • Nume produs: de la A la Z
  • Nume produs: de la Z la A
  • In stoc
  • Referinta: ascendent
  • Referinta: descendent

Solutii profesionale de curatat

Solutii pentru curatare profesionala, eficiente si recomandate in gospodarii, spatii de birouri, spatii de productie si depozitare, firme de curatenie.

Din categoria de solutii profesionale de curatare fac parte:

1. Detartranti profesionali 

eficienti pentru curatarea, igienizarea si indepartarea fara efort a depunerilor de calcar de pe obiectele sanitare (WC, chiuveta, cada), suprafete lucioase  (gresie, faianta, ceraminca). Detartranti Fabi, profesionali concentrati, destinati pentru a indeparta fara efort depunerile de calcar de pe obiectel sanitare, suprafete lucioase din inox, sticla, ceramica si plastic. Detartranti, ambalati in flacon de 1Litru, bidon/canistra de 5Litri.

2. Degresanti profesionali

 service-auto concentrati, cu o actiune degresanta puternica, recomandati pentru service auto dar si pentru curatarea pavimentelor patate cu uleiuri minerale. Mod de ambalare degresanti Fabi: 5L si 0.5L

3. Decapanti profesionali

 Decapanti concentrati, cu actiune puternic degresanta asupra suprafetelor interioare si exterioare din faianta antiderapanta si gresie. Nu este recomandat a se folosi detergent decapant pe pavimente din marmura, piatra si linoleum.

4. Solutii profesionale de curatat mobila

Solutii profesionale pentru curatat mobila indeparteaza depunerile de praf si urmele de grasimi, protejeaza si lustuieste lasand in urma un miros placut, revigorant.

5. Solutii profesionale de curatat covoare

Solutii profesionale pentru curatarea covoarelor dar si pentru curatarea, tapiteriilor si mochetelor. Solutie de curat covoare cu pulverizator; Solutie de curat covoare 

6. Solutii profesionale de scos pete

Solutii profesionale efficiente pentru scos petele de vin, ceai si grasime;

7. Solutii profesionale de desfundat tevi

Solutii profesionale special concepute pentru destuparea si eliminarea impuritatilor din sifoane infundate si tevi de scurgere.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.