Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Pentru mai multe detalii vedeti politica noastre pentru cooki-uri.

Uniforme saloane Spa 

/ 11 produse
Sorteaza
 • Produse recomandate
 • Pret: ascendent
 • Pret: descendent
 • Nume produs: de la A la Z
 • Nume produs: de la Z la A
 • In stoc
 • Referinta: ascendent
 • Referinta: descendent

Uniforme Spa

Suntem producatori de uniforme Spa pentru saloane de masaj si centre de infrumusetare, de foarte buna calitate, pe care le comercializam sub marca Missena, marca inregistrata si recunoscuta pentru calitatea produselor oferite. Va invitam sa vizionati gama larga de uniforme Spa complete, care se adapteaza oricaror cerinte.

Pornind de la bonete Spa si pana la saboti din piele, in magazinul nostru gasiti orice componenta ce completeaza uniforma de lucru pentru orice lucrator din centrele Spa si cabinete de masaj. Multitudinea de culori si modele va dau posibilitatea sa personalizati aceste kimonouri si halate Spa in functie de preferinte, iar materialul de calitate din care sunt confectionate permit personalizarea uniformei medicale (denumirea clinicii, sigla, mesaj publicitar) prin serigrafie, broderie, transfer termic si transfer serigrafic.

Comercializam si componente separate precum: bonete, halate si bluze modele elegante si cambrate , pantaloni, etc. Pe site-ul www.dispotrading.ro gasiti kimonouri de dama pentru Spa, dar si bluze Spa pentru barbati, din materiale potrivite pentru orice anotimp

BLUZE si KIMONOURI Spa

Suntem producatori de bluze medicale de foarte buna calitate sub marca MisSena si importam bluze medici modele elegante din materiale vesel imprimate. 

Modele bluze medicale:
 • - bluze de dama si de barbat: puteti alege din multitudinea de modele si culori uniforma medicala potrivita
 • - kimonouri de dama, design placut si material cu imprimeuri vesele;
 • - Halate de lucur de dama si de barbati; modele elegante si confortabile;

PANTALONI Spa

Confectionam in atelierul propriu pantaloni de dama si de barbat de calitate superioara sub marca MisSena.

Raportul calitate-pret oferit pentru pantalonii de lucru, atat din productia proprie cat si din import, este unul foarte bun.

HALATE Spa 

Dispo Trading produce sub brand-ul Missena, halate medicale pentru cadre medicale din spitale, clinici medicale, cabinete veterinare, industria farmaceutica, etc.

In magazinul nostru gasiti o gama larga de halate de lucru, pornind de la un design simplu sau complex, diferentiate intre ele prin materialul din care sunt fabricate sau complexitatea modelului:

 • - halate Spa din tercot si poplin
 • - halate maneci scurte de dama si barbat

Halatele impreuna cu pantaloni de lucru, completeaza uniforma medicala pentru kinetoterapeuti, medici, maseuri, etc

Optional, se pot solicita uniforme medicale personalizate cu denumirea clinicii, sigla, mesaj publicitar etc. Personalizarea se poate face si prin culoarea aleasa.

Atelierul Dispo Trading vine in intampinarea clientilor, in limita posibilului, cu alternativa de a face pe comanda uniforma potrivita cu domeniul de activitate si in culorile siglei cientului. Astfel putem confectiona halate adaptate la cerintele clientilor nostri: culori si model personalizate (in doua sau mai multe culori, lungime maneca si halat, numar de buzunare, etc), inchidere personalizata (fermoar, nasturi, capse).

Comenzile pentru uniforme medicale se pot realiza direct din magazinul nostru online doar de catre persoane juridice.

Peroanele fizice pot cumpara uniforme de medici de la magazinele partenere, aflate in orase mari din tara (Bucuresti, Sfantu Gheorghe, Timisoara, etc) si care pot fi gasite pe pagina noastra de facebook, la fiecare categorie de produse: https://www.facebook.com/Echipamente-de-lucru-si-protectie-Dispo-Trading-348835669044954/)

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Actualizam orasele,
va rugam sa asteptati.